Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki hova tünteti el a használt...

Ki hova tünteti el a használt macskaalmot? A kuka enyhén szólva bűzlik tőle pedig rendesen elkötöm a zacskó száját a WC-be pedig félek lehúzni nehogy elduguljon. Kezdő macska tartó vagyok!

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 19:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Márpedig kuka. Dupla zacskóba kötve. És érdemes a kukába is kukazsákot tenni.
2009. aug. 6. 19:55
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Vidd le a konténerbe, ne tartogasd a lakásban.
 3/27 anonim ***** válasza:
70%
Vedd a fáradtságot és sétálj el vele a nagy kukáig. 15f
 4/27 anonim ***** válasza:
8%
Macskaalom a wcben feloldódik. Nincs macskám, csak a szomszédnak segítettem, amikor nyaralt; ő mondta, hogy húzzam le a wcn.
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
Ucsó jó nagy baromságot írt! Mikor kezdők voltunk- 3 macskával- a társasházban a WC-be kűldtük mi is a cuccot hónapokon át,azután egyszer csak eldugult a ház főülepítője -vagy mi?!- na lett ám hadd el hadd!%!!!!Óriási botrány volt, a csatornázási művektől kellett kihívni szippantós csapatot, a pincében a követ is fel kellet törni, írtó nagy botrány volt belőle, úgyhogy a WC felejtős. Kuka!
2009. aug. 6. 20:01
 6/27 A kérdező kommentje:
Kertesbe lakom és nem tartom a lakásban a használt macska almot rögtön kiviszem a kukába de az bűzlik főleg ebben a melegben a férjem pedig őrjöng hogy minek nekünk macska. :-((
2009. aug. 6. 20:01
 7/27 anonim ***** válasza:
50%
Kedves engem lebarmozó! Odaírtam, hogy nincs macskám, nekem a szomszédom mondta, hogy így csináljam. Örülök, hogy ilyen kedvesek itt az emberek:) próbálok segíteni és lebaromznak.
2009. aug. 6. 20:03
 8/27 anonim ***** válasza:
71%
Kinti cicus miért nem kint végzi a dolgát? Az én panelcicáim bent végzik, da barátomnak volt 2 cicája, ő is lakásban lakott, és még így is leengedte a cicákat és ott pisiltek kakiltak. Én a lakótelepen a 10.-ről ezt nem tehetem meg. A ti helyzetetekben nektek is és a cicának is kényelmesebb lenne, ha kint vécézhetne.
2009. aug. 6. 20:05
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, kint cicus helyett azt akartam írni, hogy kertes házban élő.
2009. aug. 6. 20:08
 10/27 anonim ***** válasza:
28%

Nekünk se dugult el soha a wc anno.Tényleg feloldódik a macska alom.Éveken át soha nem volt probléma..

Szóval ez nem baromság. :)

2009. aug. 6. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért hányhat egy macska?

1 hete hoztam egy macskát a menhelyről. Ott reggel kapott konzervet, délután meg száraztápot. Én is így etetem, 1 hétig nem is volt vele gond. Erre tegnap meg összehányta az egész házat. De tiszta hülye, mert hányt, aztán ment megint enni. Már el kellett raknom a...

Létezik olyan hogy macska AIDS?

Kollégám macskái közül három az AIDS tüneteit produkálják. Nem tudja hogy kezelje őket,pénze nincs állatorvosra.

Elpusztult házi kisállatkaval, aki már csaladtagnak számított (kutya, macska) mit lehet tenni?

Kertem, udvarom nincs, tömbházban lakom. Kartondoboz kizárva, annál jóval többet érdemel.

Eltörött, megrepedt, vagy csak meghúzódott a macska lába?

Tegnap este egyszer csak észrevettem, hogy nem bír ráállni az egyik lábára. Még kicsi, és nagyon féltem, hogy nehogy bántsa a kutya, mert a mi vizslánk nem annyira szereti a macsekokat...reggel még mindig bicegett, és most amikor a suliból hazajöttem, akkor is. Nyervog...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!