Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macska ehet nokedlit?

A macska ehet nokedlit?

Figyelt kérdés
persze kis mennyiségben
2013. márc. 29. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha néha-néha kap egy keveset,attól nem lesz baja.
2013. márc. 29. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
feltételezem igen, barátnőmé néha kap pörköltet tésztával, a nokedli is tészta
2013. márc. 29. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim válasza:
Miért ne ehetne? Ha megeszi...
2013. márc. 29. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "miért ne, ha megeszi" az egyik legbutább magyar felfogás... Van, hogy egy-egy kisgyerek meghúzza a Domestosos flakont, de attól még nem szabad...


Kérdezőnek: ha ellop egy darabkát, vagy megkínáljátok, abból nem lesz baj. De ne ez legyen napokig az étele.

2013. márc. 29. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem jobb étel, mint a száraz macskaeledel, ami szinte csak gabona, ha jól olvastam... Már ha van tojás a nokedliben, vagy azt csak a galuskába tesznek? Ezt sosem tudtam, illetve ki így csinálja, ki úgy.


A mi részmunkaidős macskánk (igazából a szomszédé, de az nincs mindig itt és szabad macska, aki több helyen is kap) szinte bármit megeszik, bár a zöldségleves a kedvence. Remélem, tudja, mit csinál, de a száraz tápnál nem is nehéz jobban etetni...

2013. márc. 29. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Simán ehet. Van olyan macsek aki ritkábban kap tápot mint házi kosztot szerintem az otthoni kaja jobb mint a táp ;)
2013. márc. 29. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
5.-nek: Szerinted a nokedli (ami ua., mint a galuska), miből készül? Lisztből, ami tényleg "csupa" gabona, + egy kis víz és tojás.
2013. márc. 30. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

#7: Persze. A tojás miatt írtam, hogy csak jobb lehet a tápnál, ami szinte kizárólag gabona. De lehet közel olyannak mondani, gabona + nyomokban hús és zöldség VS gabona + tojás, hogy melyik jobb, az az arányokon és az alapanyagok minőségén múlik.

A nokedli és a galuska nem ugyanaz, a nokedli a nokedliszaggatós lágyabb apróság szokott lenni, a galuska pedig sűrűbb és nagyobb, azt szaggatjuk. A tojásosságról megoszlanak a vélemények, van, aki tojásozza a nokedlit, van, aki nem. De eltérhet az emberek fogalma ezekről.

2013. márc. 30. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!