Nem korai a varratvétel?
Figyelt kérdés
Cicámat pénteken ivartalanították,szerdán vittem vissza ellenőrzésre. Azt mondta az orvos, hogy minden rendben van és szép a sebe(jó bár nem is nyalogatja), péntek-szombat vihetem varratvételre. Mivel holnap egész nap dolgozok igy csak szombaton tudom elvinni. 8nap után nem korai még? Plusz varratvétel után meddig kell rá figyelni nagyon, hogy ne nyalogassa?2014. febr. 27. 23:42
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Szerdán az orvos látta a gyógyulás üteméből, hogy mikor lehet kivenni a varratokat, így nem korai.
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a választ :)
2014. febr. 28. 16:33
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem korai, általában egy hét után szokták kivenni a varratokat.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Ja és most már nyugodtan nyalogathatja.
5/9 A kérdező kommentje:
Holnap viszem reggel szegényt :/ de csak azért kérdem mert mástól meg azt hallottam h utánna se szabad nehogy szétnyíljon a seb. Most akkor melyik? :-D
2014. febr. 28. 18:42
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Hát ha a varratot kiszedik, akkor az már úgy áll, hogy nem tud szétnyílni.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Műtét után kb. 4-5 nappal már nem is tud szétnyílni.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem.Mert félek azért tőle :/ főleg ienek olvasása után ---> [link]
2014. febr. 28. 21:48
9/9 A kérdező kommentje:
Most értem haza vele. Ügyes volt nem fájt neki. Utolsó varratnál mozgolódott egy kicsit, akkor egy csepp vér is kijött :/ de sokkal jobban birta mint gondoltam. Hazahoztam most evett, fürdött és leis feküdt aludni :)
2014. márc. 1. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!