Török angóra macskám valaki nem fogadná örökbe?
Én szívesen örökbefogadnám, de "sajnos" már így is van 3 cicám, és nekik pont minden szükségeset meg tudok adni, nem tudnék többet vállalni, mert nem szeretném hogy egyikük is nélkülözzön.
Pont ezért javaslom, hogy olyan helyre add, ahol még nincs macska, de nagyon szeretnének, mert akinek van már 1 (vagy több) nem biztos, hogy tudná vállalni a +1-et, főleg fajtatisztát, aki nyilván szobamacska. :)
Egyébként először kérdezgesd meg a legközelebbi ismerőseidet, utána jöhetnek a távoliabbak (facebookról akár), esetleg rokonok. Szerintem az a legjobb ha ismered az örökbefogadót, így biztos lehetsz benne jó helyre kerül.
Viszont ha senki nem fogadná be, akkor marad a facebookos hirdetés, esetleg apróhirdetéses oldalakra is felteheted.
A lényeg hogy olyanokkal kezd akiket ismersz! Remélem, jó helyre kerül majd! :)
ez csak egy tipp,de csakis ivartalanítási kötelezettséggel add oda másnak.
Nekem van egy maine coon mixem(utcáról mentett) és eddig mindenki kölyköket szeretett volna tőle, szóval ha szép a cicád jó eséllyel rárepülnek a szaporítók.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!