Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A masckáim miért mindig az...

A masckáim miért mindig az ágyamra fekszenek?

Figyelt kérdés
Mit csináljak az ellen hogy a masckáim ne másszanak fel az ágyamra, pedig van nekik kosár?

2015. aug. 1. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Tegyél inkább le nekik a földre egy dobozt vagy egy zacskót...eddig egyik macskám se használta a nekik vett, marha drága ágyakat, helyette a dobozba mennek bele amibe anyám vette az ágyat...

Én meg letettem a földre egy zacskót, és szívesebben fekszik azon mint az ágyamon (hogy miért azt szerintem Ő maga sem érti :D)

Mást nagyon nem tudsz tenni, egy egy macska, nem egy kutya, hiába próbálod meg nevelni, attól még azaz Ő ágya marad, nem a tied :D

2015. aug. 1. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Takard le egy plusz takaróval a szőr ellen :) Ha ők oda akarnak menni, oda is fognak. Nagyon nagy kitartással persze le lehet őket onnan szoktatni, de te előbb megunod, mint ők :)
2015. aug. 1. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudsz tenni semmit, nagyon akaratosak tudnak lenni :)
2015. aug. 2. 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat de az ágyam mellett van egy fonott kosár takaróval meg egy doboz amiben szintén és úgy mennek fel az ágyamra
2015. aug. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Aranyhalaim az akvárium alján fekszenek, mi a gond?

Az elmúlt 2 napban csinálják ezt. Korábban lassan úszkáltak az akváriumban egész nap, most meg amikor rájuk nézek, szinte mindig az akvárium aljában vannak mozdulatlanul (hason). Egymás mellett fekszenek. Ha adok nekik kaját, felélénkülnek, utána pár percig aktívak, de...

A macskák honnan érzik meg hogy fáj valamim, és miért fekszenek oda, valamint miért csinálja a következőket?

A macskák honnan érzik ezt meg? pl volt már eltörve kezem és lábam is, valamint volt már műtve kezem is lábam is, és a macskám ilyenkor mindig mellém feküdt és oda, ahol a baj volt. Vagy pl ha ég a gyomrom akkor meg a gyomromra fekszik, és azt vettem észre hogy fura...

Miért fekszenek rám a cicák?

Volt egy 4 éves cicám, aki egész baba kora óta rendszeresen rajtam aludt. A hasamon, oldalamon, hátamon - attól függ hogy aludtam. 5 kilósan gyakran már úgy ébredtem, mint akit agyonvertek éjjel. Akarhányszor lekuldtem, mindig visszajött. Sajnos ez a cica már az örök...

Mely macska fajok a leglustábbak?

:D:D amelyek sokat fekszenek, odabújósak, meg szeretik ha sokáig simogatják őket? Persze nemgond ha játszanak is

Miért fekszenek bele az alomba a cicák?

hogy lehet erről leszoktatni őket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!