A masckáim miért mindig az ágyamra fekszenek?

válasza:Tegyél inkább le nekik a földre egy dobozt vagy egy zacskót...eddig egyik macskám se használta a nekik vett, marha drága ágyakat, helyette a dobozba mennek bele amibe anyám vette az ágyat...
Én meg letettem a földre egy zacskót, és szívesebben fekszik azon mint az ágyamon (hogy miért azt szerintem Ő maga sem érti :D)
Mást nagyon nem tudsz tenni, egy egy macska, nem egy kutya, hiába próbálod meg nevelni, attól még azaz Ő ágya marad, nem a tied :D

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az elmúlt 2 napban csinálják ezt. Korábban lassan úszkáltak az akváriumban egész nap, most meg amikor rájuk nézek, szinte mindig az akvárium aljában vannak mozdulatlanul (hason). Egymás mellett fekszenek. Ha adok nekik kaját, felélénkülnek, utána pár percig aktívak, de...
A macskák honnan érzik ezt meg? pl volt már eltörve kezem és lábam is, valamint volt már műtve kezem is lábam is, és a macskám ilyenkor mindig mellém feküdt és oda, ahol a baj volt. Vagy pl ha ég a gyomrom akkor meg a gyomromra fekszik, és azt vettem észre hogy fura...
Volt egy 4 éves cicám, aki egész baba kora óta rendszeresen rajtam aludt. A hasamon, oldalamon, hátamon - attól függ hogy aludtam. 5 kilósan gyakran már úgy ébredtem, mint akit agyonvertek éjjel. Akarhányszor lekuldtem, mindig visszajött. Sajnos ez a cica már az örök...
:D:D amelyek sokat fekszenek, odabújósak, meg szeretik ha sokáig simogatják őket? Persze nemgond ha játszanak is
hogy lehet erről leszoktatni őket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!