Elaltaták a cicámat nagyon hiányzik mit tegyek?
Részvétem. Én is most vesztettem el az egyik cicámat, 21 éves volt már. Ő volt az első cicám, így nagyon fontos volt a számomra...a gyász természetes...nekem sokat segítenek a többi cicáim a hiányában, ha készen állsz egy új jövevényre vegyél, vagy fogadj örökbe.
Amúgy ismerek olyan macskát aki bélféregben pusztult el,mer5 mire a gazdáinak feltűnt, hogy beteg, addigra a férgek termelte toxin álltal a cica olyan súlyos mérgezést kapott, hogy nem tudott rajta az orvos segíteni....
Ha nem akarod, hogy ez megismétlődjön, érdemes a macskát fél évente szűrésre hordani, még ha baja sincs, illetve a legkissebb változásra is odafigyelni(kedvetlenség, a megszokottnál több alvás, étvágytalanság, vízfogyásztás hiánya, vagy éppen túl nagy fogyasztás ételből vagy vízből, bundája fényének elvesztese esetleg megnövekedett szőrhullás stb) mert a cicák nagyon erős állatok, és már gyakran csak akkor veszik észre a gazdik a dolgot, ha nagy a baj, mert mindaddig teljesen vagy szinte teljesen tünetmentes volt...
Ezt az állatorvossal kellett volna megbeszélned.
Mi az, hogy "valami férgessége volt"? Konkrétabban?
Egyébként akkor kell ilyet tenni, ha az állat ki van vizsgálva, meg van róla állapítva, hogy gyógyíthatatlan beteg, állapota nem fog jobbra fordulni kezelés ellenére sem és fájdalmai vannak, szenved.
Tehát, hogy jól tetted-e, ettől függ. Mi volt a konkrét baja, és az állatorvos is javasolta-e, mert biztos volt, hogy nem kezelhető, nem gyógyítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!