Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elaltaták a cicámat nagyon...

Elaltaták a cicámat nagyon hiányzik mit tegyek?

Figyelt kérdés
A cicámnak valami férgessége volt...reggel szegény csak a szája volt nyitva és nagyon szenvedett és el vittem el altatni szerintetek jol döntötem nagyon hiányzik mit tegyek? Negatív kommentet nem kérek köszi
2016. júl. 2. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
az szép..gratulálok...férgességbe elpusztalnak állatok 21.században..(szerető) családban...pfejjjjj
2016. júl. 2. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit mondott az állatorvos? Pontosan milyen féreg volt? Bélféreg? Mert ha az volt, azt nagyon egyszerűen meg lehetett volna előzni 3 havonta féreghajtással. Meg nyilván volt előzménye a dolognak, nem egyik pillanatról a másikra lett ilyen rosszul. Miért nem vitted előbb orvoshoz?
2016. júl. 2. 10:38
 3/6 Szafica ***** válasza:
Valószínűleg inkább tüdő/szívféreg volt. Nyilván nem altatja el egy doki sem, ha csak bélférges az állat...
2016. júl. 2. 10:44
 4/6 anonim válasza:
30%
Részvétem.Nekem is pusztult már el cicám(a családé volt).Kaptunk egy újat aki ép és egészséges.Szerintem (ha gyerek vagy)kérd meg a szüleidet hogy kapj új cicát.Ha felnőtt vagy vegyél egyet.De ez csak az én véleményem.Ha szabad megkérdeznem:hány éves volt a cica?
2016. júl. 2. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Részvétem. Én is most vesztettem el az egyik cicámat, 21 éves volt már. Ő volt az első cicám, így nagyon fontos volt a számomra...a gyász természetes...nekem sokat segítenek a többi cicáim a hiányában, ha készen állsz egy új jövevényre vegyél, vagy fogadj örökbe.

Amúgy ismerek olyan macskát aki bélféregben pusztult el,mer5 mire a gazdáinak feltűnt, hogy beteg, addigra a férgek termelte toxin álltal a cica olyan súlyos mérgezést kapott, hogy nem tudott rajta az orvos segíteni....

Ha nem akarod, hogy ez megismétlődjön, érdemes a macskát fél évente szűrésre hordani, még ha baja sincs, illetve a legkissebb változásra is odafigyelni(kedvetlenség, a megszokottnál több alvás, étvágytalanság, vízfogyásztás hiánya, vagy éppen túl nagy fogyasztás ételből vagy vízből, bundája fényének elvesztese esetleg megnövekedett szőrhullás stb) mert a cicák nagyon erős állatok, és már gyakran csak akkor veszik észre a gazdik a dolgot, ha nagy a baj, mert mindaddig teljesen vagy szinte teljesen tünetmentes volt...

2016. júl. 2. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt az állatorvossal kellett volna megbeszélned.

Mi az, hogy "valami férgessége volt"? Konkrétabban?

Egyébként akkor kell ilyet tenni, ha az állat ki van vizsgálva, meg van róla állapítva, hogy gyógyíthatatlan beteg, állapota nem fog jobbra fordulni kezelés ellenére sem és fájdalmai vannak, szenved.

Tehát, hogy jól tetted-e, ettől függ. Mi volt a konkrét baja, és az állatorvos is javasolta-e, mert biztos volt, hogy nem kezelhető, nem gyógyítható.

2016. júl. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!