SÜRGŐS! Cica nem tud aludni, branül volt rajta, leszedhetem róla a nyomókötést?

válasza:

válasza:A másik mancsát is felülről kellett volna fényképezni, akkor látszana, hogy fel van-e dagadva a másikhoz képest.
Amúgy szerintem az altatás miatt nem tud aludni, az enyém is műtét után este nem bírt magával, kicsit elszédült, aludt, majd felébredt, ment volna, bújt volna el, de aztán újra elbóbiskolt, újra felébredt. Ilyenkor látszik a szemén is, hogy nincs teljesen magánál, a pupillája is folyton ki van tágulva. Ezért ne is érje erős fény.
Szereintem egyébként le lehet szedni a kötést ha tudtok rá figyelni, hogy ne bántsa esetleg a branül helyét. Az enyémen is, amíg rajta volt a gallér, addig nem tudott megnyugodni, nem szerette, ahogy levettük egyből nyugodtan elaludt.

válasza:itt egy kép amin inkább látszik:
Valószínűleg elviszem reggel egy orvoshoz, hogy szedje ki, aztán este megy kontrollra a rendes dokijához.

válasza:Nem lesz baja,próbáljátok meg kipihenni magatokat. :)
Nagyon ari cicátok van. :)
Az enyém jövőhéten lesz egy hónapja, hogy meghalt. Elutotte egy motoros.
Kapcsolódó kérdések:
Most vagyok másodéves. Első év után ápolástan gyakorlaton ugye nem ez volt a cél, ahol jófejek voltak a nővérek, ott engedték a hallgatóknak. De a többiek? Mert ha a nővér nem talál vénát, hívja a rezidens doktort, akinek amúgy honnan kéne tudnia? Vagy rezidensként, ha...
Nem vérvételi szárnyas tű, csak mintha olyan vége lenne, mint a branül csapnak. Arra tippelnék, hogy ha vénásan kell gyógyszert beadni, de nem akarnak branült felhelyezni egy alkalom miatt, de látni akarják, hogy vénában van a tű (megjelenik a vér), akkor be tudják...
Ma megyek delután kórházba megfigyelesre es mondtak h infuziot fognak bekotni. Nem felek tole csak kivancis vagyok hogy melyik szinut adjak be ? Szin szerint vannak ugye a meretek a sarga a legkissebb ha akarom akkor kerhetem azt? Vagy ez nem kortol fugg h melyikkel szurnak?
Nagyon rosszak az ereim,alig sikerült behelyezni.Holnap 5kor infúzió. Nem lehet közvetlenül infúzió előtt bekötni? Így aludni se tudok,borzasztó ...34 hkm
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!