Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska nyomkövető? 😕

Macska nyomkövető? 😕

Figyelt kérdés
A macskám eltünt 3 napra nem tudom hogy hovamehetett és most jött haza. És azon gondolkodom hogy veszek neki egy nyomkövetős kis valamit a nyakörvére ami a telefonomon mutatja hogy merre jár ha mégegyszer eltűnik. A kérdésem.az lenne hogy hol lehet ilyet vanni? kb menyibe kerül? és egyáltalán van ilyen? 😊 a válaszokat előre is köszönöm 😊

2016. dec. 6. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

(Zorró) Google segít, ha baj van!

[link]

2016. dec. 6. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Aliexpressen, Ebayen keresgethetsz. Ha jól választasz kulcsszavakat és ár szerint rendezel akkor nagyon olcsón is megveheted. Kisállatkereskedésben, állatorvosi patikában, kisállat webshopon talán van hasonló, itt tapasztalatom szerint minőségibb cuccokat ártulnak, amik természetesen drágábbak.


Tudom, nem a kérdésre a válasz, de ivartalanítva van a cica? Szerintem ez kéne, hogy legyen az első lépés nem a nyomkövető. Kevesebbet fog csavarogni, nem fog harcolni más macsokkal, nyugisabb, bújósabb lesz. 5-6hónapos korától már viheted is.

2016. dec. 6. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a válaszokat
2016. dec. 6. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is filoztam már ezen a nyomkövetőn de aztán belegondoltam, hogy fent akadhat vele valahol és megfullad, kérdeztem a dokimtól milyen biztonságosabb modszer létezik, azt mondta nállunk semmi de pl németországban van bör alá ültethetö kis nyomkövető de több millióba kerül. Gondollom máshol is van ilyen,hazánkban igény nem nagyon van rá és tul drága is lenne.
2016. dec. 7. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:

Tök jó ötlet, a miénk is elkóborol néha.


Viszont bennem felmerült egy kérdés. Tegyük fel, hogy GPSsel látod, hogy hol van. Elmész, és becsengetsz egy idegen házba, hogy csókolom, szétnéznék a padláson, mert innen villog a macskakövető... Valahogy ez a része már nekem életszerűtlen.

2017. febr. 13. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!