Olyan ketrec kellene amit lehet házban tartani, és a macsek is jól érzi magát?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ismerek egy olyan embert, az egyik ismerősömnek a szomszédja, a tengerimalacát egy szennyeskosárban tartja, de szépen be van rendezve! Én nagyon szeretnék egy fehérhasú törpesünt, és az lenne a kérdésem, lehet-e szennyeskosárban tartani??
Sose volt még tengerimalacunk és anya haza fog holnap hozni egyet a kollégájától. Anya kint szeretné tartani az udvaron egy ketrecben de nem tudjuk mi kell neki még. Fel tudjátok neki sorolni a kellékeket és hogy mikor mit tegyünk vele?
Van egy malacom, és szeretnék mellé egy azonos nemű kicsit. De nem tudom, hogy jó e nekik a 80*50 es ketrec. Emeletet meg/vagy kifutót szeretnék nekik csinálni. Szüleim nem engedik hogy nagyobb ketrecet vegyünk, mert nagyon drága, még hely sincs. Mit tanácsoltok? Jó az emelet vagy kifutó?
2 hónapja kaptam egy máltai selyemkutyát és a szüleim estére ketrecben tartják. Lehet őket ketrecben tartani?
46*29,5*37,5 cm magas kétszintes, eredetileg hörcsög ketrec
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!