Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem eszik, játszik a cicam?

Miért nem eszik, játszik a cicam?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy hete hoztunk panelba egy kinti cicat, eddig minden okés volt vele, neha mar tul sok is mert egesznap szaladgalt. Viszont ma egesznapot átaludta, nagyon nyugodt, nem eszik nem iszik, ha játékot teszunk ele játszik, viszont ha abba hagyjuk nem érdekli, nem szaladgal tovább csak setal. Mi lehet vele?

2018. okt. 12. 20:15
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Ha holnap nem lesz jobban szerintem vidd el állat orvoshoz !

Jobulást neki!

2018. okt. 12. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvos.
2018. okt. 12. 23:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Azota egy pár falatot evett és pici vizet tettunk a szajaba. Aktivabban is játszott, viszont most megint alszik. Jobb a helyzet szerintem, lehetséges hogy a tul sok kaja miatt megfájdult a gyomra?
2018. okt. 12. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

A cicám folyton harapdál, És nem játszik a játékaival. Mit csináljak?

Pedig van neki egy csomó játéka és azokkal sem játszik nagyon mert csak el dobom,utána fut megérinti aztán jön vissza harapdalni. Csak akkor lehet simogatni ha avás után jön vagy ha tudja hogy ebéd idő van aztán evés előtt simogathatom. Mit csináljak hogy ne...

Mitől lehet? Könnyezik a cicám egyik szeme kamillával törölgettem neki többször, ma elkezdet tüsszögni. Az étvágya nem változott, nem bágyadt ugyan úgy játszik.

ugyan úgy viselkedik mint eddig semmi nem változott rajta a szemén és a tüsszögést leszámítva. Állat orvoshoz most nem bírom elvinni. :( :( Mit tegyek?

Miért olyan rosszkedvű a cicám? Miért alszik sokat? Miért nem játszik már velem?

Van egy cicusom fiú 4 éves,4kg. Csütörtökön parfümöt nyalt le a bundájáról és beteg lett. Elvittem öt orvoshoz. Miért nem segít a gyógyszer? Az infúzió? Pénteken visszavittem kontrollra. Minden jónak bizonyult. Viszont szombat este óta nagyon rosszkedvű, kedvetlen....

Van 2, féléves cicám. Mindkettő játszik, aranyos, stb.2 hete az egyik, kicsit ilyen hosszabb szőrű, nagyon szép macska hirtelen kedvtelen lett. Mi baja?

Ekkor voltak nagyon melegek nyáron. Nem játszott, csak aludt. Rendben, eddig sok dolgot olvastam hasonló esetekről, de a macska mindig evett, elég jóízűen. Pár napja már játszik is. Ínye rózsaszín, nem bolhás, játszik már, bújik és alszik. Esetleg hőguta okozhatta?...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!