Miért nem eszik, játszik a cicam?
Szia!
Ha holnap nem lesz jobban szerintem vidd el állat orvoshoz !
Jobulást neki!
Kapcsolódó kérdések:
Pedig van neki egy csomó játéka és azokkal sem játszik nagyon mert csak el dobom,utána fut megérinti aztán jön vissza harapdalni. Csak akkor lehet simogatni ha avás után jön vagy ha tudja hogy ebéd idő van aztán evés előtt simogathatom. Mit csináljak hogy ne...
ugyan úgy viselkedik mint eddig semmi nem változott rajta a szemén és a tüsszögést leszámítva. Állat orvoshoz most nem bírom elvinni. :( :( Mit tegyek?
Van egy cicusom fiú 4 éves,4kg. Csütörtökön parfümöt nyalt le a bundájáról és beteg lett. Elvittem öt orvoshoz. Miért nem segít a gyógyszer? Az infúzió? Pénteken visszavittem kontrollra. Minden jónak bizonyult. Viszont szombat este óta nagyon rosszkedvű, kedvetlen....
Ekkor voltak nagyon melegek nyáron. Nem játszott, csak aludt. Rendben, eddig sok dolgot olvastam hasonló esetekről, de a macska mindig evett, elég jóízűen. Pár napja már játszik is. Ínye rózsaszín, nem bolhás, játszik már, bújik és alszik. Esetleg hőguta okozhatta?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!