Macska nyakörv szorosságánál, úgy értik, hogy egy ujjnak kell beférnie, hogy egymás mellé még több is férhet, csak egymásra nem, ugye?
Bocsi, ha hülye kérdés csak félek, nehogy túl laza legyen, vagy szoros... Kicsit attól is tartok, hogy ahogy vakarózik, nem akadhat bele a karma?
Elõre is köszi.

válasza:Köszi a választ!
Ma reggelre, gondolom, ahogy vakaródzott, elfordult a nyakörv, és a csatt, ami elöl volt, hátulra került. Ez normàlis, vagy akkor túl laza lehet? Elõre is köszönöm!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Befogadtunk egy kiscicát, láttam, hogy vakarózik néha, kapott Frontline combo cseppet, de a vakarózás nem múlt, csak enyhült, de kb 2 hétre, aztán nagyon gyakorivá vált. Amikor letelt az egy hónap, vettem neki bolhanyakörvet (már elmúlt 4 hónapos, elvileg 3 hónapostól...
Tehát úgye van a tejfoga és mellete no a másik szemfoga ami ugye a maradandó . Hamar megy állatorvoshoz de ez mennyire probléma?
Előre is köszönöm a segítséget!
Mindig is volt rajta nyakörv, soha semmi baj nem volt, de most az utóbbi 2 hétben kétszer is úgy jött haza, hogy az egyik mellső lába bele van akadva. Azt hittem, nem fog újra előfordulni, de ma is így jött haza, bőrig ázott az esőben, lehet, hogy a lába akadályozta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!