A válaszok |
|
Hát fogalmam sincs de lehet hogy egy csomagra értették....amúgy a Purizon tápról még nem hallottam. Nem inkább a purina mert az szerintem jobb.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
|
Mert ez mind ipari szemét, csak a buta gazdikkal mindent el lehet hitetni! 100% döghús kimosva.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
A kérdező kommentje:
A purina az egy termékcsalád, vagy ilyesmi... Ezer és egy tápjuk van, különböző kategóriákban. Az övék pl. a friskies is ami szörnyű minőségű, valamint a Purina One ami már vállalható.
A Purizon elvileg egy szuperprémium táp, legalábbis az összetevők alapján, már majdnem Acana szintű.
|
|
|
Az 1. Vagyok . Most már rájöttem😁😁 Az a baj hogy mindegyik tartósító szeres... De a whiskas is jó. A purinából viszont úgy értettem hogy vannak külön a cica bajaira. A purizon tényleg jó fajta... Csak errefelé kevés a választék.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
|
A Royal sem különböző színű. Nemcsak az óccsók színesek? Én is jónak találtam a Purizont, csak a macskámnak nem ízlett.
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
mi nagyon szeretjük. nagyon jó minőségű táp az összetétele alapján, ehhez képest az ára sem vészes. ráadásul germán termék, ott pedig komolyan veszik a minőségellenőrzést :)
amúgy biztosan van különbség, még ha nekünk nem is feltűnő: a mi macskánk pl: a halasat és a bárányosat imádja, a vaddisznósat csak turkálja általában.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|