Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha meghúzom egy macska bajszát...

Ha meghúzom egy macska bajszát, az fáj neki?

Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghúzom a hajad, az fáj neked,?
2019. máj. 29. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen
2019. máj. 29. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Ha megkapar, akkor fáj neki.
2019. máj. 29. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Jólvan,ez az alak egy ostoba fajankó 🤣 Már a neve alapján ismerem sajnos. Egyesek mennyire életképtelenek,hogy folyton ezen az oldalon trollkodnak 🤨
2019. máj. 29. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es taps neked, igazi megmondó ember vagy. :D

Macska húzza meg a farkad. :D

2019. máj. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Macska fülatka elleni kezelés közben milyen tünetek tapasztalhatóak?

Fülatka elleni cseppet adok a macskámnak és zaklatottabbnak tűnik, jobban vakarja is a fülét ez normális?

Hogy tartsam a cicát?

Jövőhéten kapok egy kismacskát, már mindennel felszerelkeztem és nagyon várjuk. Viszont felvetült bennem, hogy nem vagyok biztos abban, hogy hogy tartsam. Párommal egy nagyon apró házban lakunk, a kert is picike. Eredetileg szobacicaként szerettem volna, mert volt már...

Kismacskák születtek. Hány hetes koruktól lehet őket megfogni?

Vagy mikor ajánlott? Csak mert nem szeretném ha az anya macska emiatt megölnéa piciket.

Nagyon aggódom, megnyugtattok?

Van 4 kandúr cicusom,még ivarosak. Holnap viszem el őket állatorvoshoz az ivartalanításra,de nagyon félek. Tartok tőle,hogy esetleg megváltoznak,már nem lesznek olyan játékosak vagy hízelgők. Rettegek tőle,hogy már bennem sem fognak többé bízni... Veletek hogy volt ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!