Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti melyik macskakaját vennétek...

Ti melyik macskakaját vennétek és miért?

Figyelt kérdés

Friss angus marhahús (8 %), friss vaddisznóhús (4 %), friss préribölényhús (4 %), friss vagy nyers romney bárányhús (4 %), friss yorkshire sertéshús (4 %), friss marhamáj (4 %), friss vaddisznómáj (4 %), friss marhabendő (4 %), friss egész csendes-óceáni szardínia (4 %), friss egész tojás (4 %), bárány (dehidratált; 4 %), marha (dehidratált; 4 %), egész hering (dehidratált; 3,5 %), egész szardínia (dehidratált; 3,5 %), birkahús (dehidratált; 3,5 %), marhazsír (3,5 %), friss marhavese (3,5 %), friss marhaszív (3,5 %), sertés (dehidratált; 3,5 %), egész vöröslencse, egész zöldlencse, egész zöldborsó, lencserost, egész csicseriborsó, egész sárgaborsó, egész tarkabab, friss sertésmáj (1,5 %), friss báránymáj (1,5 %), alaszkai tőkehal (dehidratált; 1,5 %), heringolaj (1 %), báránybendő (1 %), marhaporc (dehidratált; 1 %), napon szárított lucerna, fagyasztva szárított marhamáj, fagyasztva szárított marhabendő, fagyasztva szárított báránymáj, fagyasztva szárított báránybendő, friss egész spárgatök, friss egész pézsmatök, friss egész cukkini, friss egész paszternák, friss sárgarépa, friss egész alma (red delicious fajta), friss egész bartlett körte, friss fodros kel, friss spenót, friss céklalevél, friss tarlórépalevél, barnamoszat, egész tőzegáfonya, egész kék áfonya, fanyarkabogyó, cikóriagyökér, kurkumagyökér, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó, Enterococcus faecium.


ADALÉKANYAGOK (per kg): Tápanyagadalékok: cink-kelát: 100 mg; réz-kelát: 11 mg; kolin-klorid: 1200 mg



VAGY



Friss kecskehús (5 %), friss vaddisznóhús (5 %), friss gímszarvashús (5 %), friss sarkvidéki szajbling (5 %), friss kacsahús (5 %), friss birkahús (4 %), friss acélfejű pisztráng (4 %), friss kacsamáj (4 %), friss vaddisznómáj (4 %), friss vaddisznóvese (4 %), egész makréla (dehidratált; 4 %), friss egész szardínia (4 %), bárány (dehidratált; 4 %), birka (dehidratált; 4 %), alaszkai tőkehal (dehidratált; 4 %), kék puha tőkehal (dehidratált; 4 %), kacsazsír (4 %), egész hering (dehidratált; 4 %), egész vöröslencse, egész zöldlencse, egész zöldborsó, egész csicseriborsó, egész sárgaborsó, egész tarkabab, lencserost, friss birkabendő (1,5 %), heringolaj (1 %), friss kecskeszív (1 %), friss kecskevese (1 %), friss kecskemáj (0,5 %), friss gímszarvasszív (0,5 %), friss gímszarvasmáj (0,5 %), friss birkamáj (0,5 %), friss vaddisznószív (0,5 %), egész veteménybab, kecskemáj (fagyasztva szárított), gímszarvasmáj (fagyasztva szárított), friss egész spárgatök, friss egész pézsmatök, friss egész cukkini, friss egész paszternák, friss sárgarépa, friss egész alma (red delicious fajta), friss egész bartlett körte, friss fodros kel, friss spenót, friss céklalevél, friss tarlórépalevél, barnamoszat, egész tőzegáfonya, egész kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, szárcsagyökér, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó, Enterococcus faecium.


ADALÉKANYAGOK (per kg): Tápanyagadalékok: cink-kelát: 100 mg; réz-kelát: 11 mg; kolin-klorid: 1200 mg.



2019. júl. 7. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
tökmindegy
2019. júl. 7. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Az elsőt, abban több a hús.

De a másodikban is van elegendő, szóval ismétlem, tökmindegy.

2019. júl. 7. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
98%
Amelyik jobban ízlik a cicának. Hiába akarsz az elsővel etetni, ha mondjuk nem eszi meg.
2019. júl. 7. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Hát... Én sose egy márkát veszek, mindig mást. Olyan kicsike a választék ízek tekintetében, próbálgatom így variálgatni, nehogy rá unjon a cirmos. Eddig jók vagyunk, mert mindent beporszívózik jóízűen, amit kap.
2019. júl. 7. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!