Legális otthon házigalambot tartani?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én egyrészt nagyon nevetek azon, hogy Adolfnak nevezted el a macskádat, másrészt kérhetek róla priviben képet?
A galamb legálisan tartható, csak nézz utána, hogy mik a feltételei (pl. kertben, mekkora helyet vagy köteles biztositani neki, stb.)
Amúgy tényleg együgyűek, nekem egyszer az erkélyemen költött egy galamb, hát, azóta ha bármikor úgy érzem, hogy szar munkát végeztem, akkor csak ránézek arra a fotóra, amit a "fészkéről" készitettem, és egyből jobban érzem magam, hogy ő odahordott négy fűszálat meg három gallyat, és úgy volt vele, hogy ez kész, befejezett, tökéletes, ő ide most családot fog alapitani.

válasza:

válasza:

válasza:Vegyél a macskádnak plüssjátékokat, ne viccelődj itt a galambokkal. Miért nem mondjuk Mengelének nevezted el a macskád? Az sokkal találóbb.
A galambok hiába nem védettek, a kínzásuk ugyan úgy bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Én elég sokat vagyok itthon, gépezek, tv-zek, pihenek. Nektek mennyire van mozgalmas életetek?
a másik gyereke a 70 éves nőnek 50 éves, de kinnt lakott külföldön, most haza jött, elbeszélget az öccsével hogy nem élősködni kéne az anyjukon, az anyjuknak pár hónapja sztrókja is volt. Mindig ő pörög. Most ki jött a kórházból, és ugyanúgy megy minden mint eddig....
1-2 évente rugdosnak ki mindenhonnan, mivel elveszítettem az állásom hazamentem. Otthon leszakítják a vesémet hogy takarodjak el dolgozni. Elmentem másik munkahelyre. Itt 6 éven keresztül dolgoztam 12 órába hétvégén is de minden nap fogyatékos voltam. 6 év után...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!