Legális otthon házigalambot tartani?
Figyelt kérdés
Szeretem őket, olyan kis cuki, együgyű lények. Imádom a búgó hangjukat, simogatnám őket. Ha lenne galambom, Gittának nevezném el. Egy félelmem van mindössze csupán, hogy a macskám, Adolf mit szólna hozzá.ápr. 30. 17:56
11/13 A kérdező kommentje:
10# Ó, Adolf ő nagyon jólélek, a légynek se ártana. A galamb beszerzése meg csak elméleti.
ápr. 30. 21:45
12/13 A kérdező kommentje:
Úgy szeretem a galambokat a városban is, megsimogatnám őket. Kis tollasok.
ápr. 30. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Szabadidőd nagyrészét otthon töltöd?
Én elég sokat vagyok itthon, gépezek, tv-zek, pihenek. Nektek mennyire van mozgalmas életetek?
31 évesen otthon lakik egy férfi a barátnője is ott lakik velük és nem csinálnak semmit, délig alszanak ebédelnek amit eléjük tesznek utána viszza...
a másik gyereke a 70 éves nőnek 50 éves, de kinnt lakott külföldön, most haza jött, elbeszélget az öccsével hogy nem élősködni kéne az anyjukon, az anyjuknak pár hónapja sztrókja is volt. Mindig ő pörög. Most ki jött a kórházból, és ugyanúgy megy minden mint eddig....
Találkoztatok már olyannal hogy ha hazamész otthon vagy mindenért hülye, ha meg elmész dolgozni a munkahelyeden is hülye vagy?
1-2 évente rugdosnak ki mindenhonnan, mivel elveszítettem az állásom hazamentem. Otthon leszakítják a vesémet hogy takarodjak el dolgozni. Elmentem másik munkahelyre. Itt 6 éven keresztül dolgoztam 12 órába hétvégén is de minden nap fogyatékos voltam. 6 év után...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!