válasza:

válasza:Szajkó.
"állományának apasztása elsősorban az énekesmadarak védelme érdekében szükséges. Hazai állománynagyságáról pontos adatok nincsenek. Alkalmas területen 3-6 pár is költhet tízhektáronként. Védettséget nem élvez, állományának gyérítése egész évben lehetséges."

válasza:Off, de annyira szeretnék belelátni a két illető fejébe, aki lepontozta az első két válaszolót.
Válaszoltak, leírták, jól írták. Semmi felesleges sallangot nem fűztek hozzá. Mi lehetne ennél hasznosabb válasz?
Köszönöm a válaszokat!
Ez az első, hogy ilyet láttam, amerre biciklizni szoktam. Inkább valamilyen ragadozó madara(ka)t szoktam látni, de azt még nem sikerült lefényképeznem. Legutóbb pont elrepült, mire elővettem a fényképezőm, röptében meg homályos lett a kép.

válasza:További kérdések:
Nagy örömmel nyugtáztuk, hogy tavasszal rengeteg fecske volt a környékünkön. Élmény volt látni a "műrepülésüket". Sajnos vagy két hete szinte eltűntek. Mi lehetett velük?
Falu szélén lakunk, távol vagyunk a szomszédoktól, a nyugalmuk emiatt így adott, és arra gondoltunk, hogy az ő számukra létesítenénk egy tavat, melyben háborítatlanul (kutyák el vannak hatalmas kertünk e területétől meszebbre kerítve, ők a mi közelünkban vannak a mi...
Miért nem maradnak ott, hamár végülis nincs tél ott?
sziasztok! van egy majusi him nimfam, a szulei neveltek, de sikerult 3 het alatt megszeliditenem. olyan kerdesem lenne, hogy kezdhetek neki zenet tanitani, v varjak vele es majd kesobb? a septembert szeretnem neki tanitani, es ugy csinalom, hogy teszek be neki videot...
Mennyi idő, míg önállóvá válik?Sajnos ki akarják vágni a fát, így nem tudom mi lesz vele.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!