Lehetett volna segíteni ezen a galambon?

válasza:

válasza:Persze ha állatorvos vagy és rohansz vele a rendelődbe, lehet, megmenthetted volna.
De te egy átlagember vagy, aki megtette, amit ott és akkor tudott. És sokkal többet, mint amennyit a legtöbben tettek volna.
Egyébként ha nem tudott repülni, akkor inkább esélyes, hogy megsérült.

válasza:Lehet, hogy már haldoklott a galamb. Ezt a kitart szárnyai miatt gondolom.
Mindent megtettel.
A környezetünkben élő vad madarak ideje is lejár egyszer.

válasza:

válasza:

válasza:Annyira nem fertőzőek. A nsgyvárosiak a levegőben lévő porral 1 tonna galamb xart lélegeznek be évente és semmi bajuk nincs tőle. Nekem sem lett, pedig a galamb guánó 5 centi vastagon állt mindig mindenhol.
Én is próbáltam már galambot menteni de nem sikerült. Az egyik meglőtt volt , a másik valószinüleg beteg. Te megpróbáltad. Rendes volt töled. Elüthették vagy macska aprított meg szerintem.

válasza:Egyszer gerlét találtam így, az állatorvos tőlem 2p gyalog így bevittem. Valami duzzanat volt belül a nyelőcsövében. Azt mondta a doki hogy ez gyakori betegségük. Nem tud tőle se enni, se inni. Adott rá valami port. Mondta, hogy nem valószínű hogy megmarad.
Próbáltam otthon kezelni, de másnapra meghalt.

válasza:Kérdező, valószínűleg haldoklott és lehet már orvos sem tudott volna segíteni rajta.
Te legalább megpróbáltad.
Gondold el mekkora a különbség közted meg mondjuk aközött, aki átlép rajta vagy még bele is rúg..
Az itatással óvatosan,a légcsőnyílásuk is a csőrükben van és elég könnyen tele lehet tölteni a tüdejüket vízzel. Csőrbe önteni sosem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Mit tanácsoltok hogyan lehetne oket szeliditeni , ja es egyfolytaban csipkednek.
Sziasztok! Mar lassan egy eve szeretnenk babat, eddig sikertelenul. Ez az elso honap mikor hogorbet vezetek. Eddig ovulacios tesztet csinaltam csak. Szerintetek normalis igy leesett aztan felment ketszer a hom? Es ami nagyon fura, most a 18.napon volt tojasfeherjes folyasom csak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!