Ez milyen madárnak a hangja?
szept. 1. 09:55
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Kuvik. Nekem is itt sipítozik esténként. Egyszer kicsesztem vele, kitettem egy hangszórót az ablakba és nyomattam neki a netről kuvikhangot. Egy darabig csendben volt :-)
3/6 anonim válasza:
kuvik lehet, de ha nem magyar országon lenne, azt mondanám papagáj😊
5/6 anonim 

válasza:

válasza:A hanganyagot feltöltöd ide, beállítod a régiót és kidobja a lehetőségeket:
Kapcsolódó kérdések:
Melyik madárnak van "cincogó" hangja?
Nem cinke és nem vörösbegy, azoknál valamivel kisebb, de a hang hasonló.
Milyen madárnak van ilyesmi hangja?
Fütyüléssel utánozva:
Milyen madárnak van ilyen csipogó hangja?
0:11-től párszor hallható:
Milyen madárnak van éjszaka "vijjogó" hangja?
Napok óta hallom elég közelről éjszaka. Most is kb 5 másodpercenként. Melyik madárnak van ilyen hangja? Remélem nincsen baja.
Milyen madárnak van ilyen hangja?
Nem hagy aludni, és foggalmam sincs milyen madárnak van ilyen hangja. Az is könnyen lehet hogy nem is madár adja ki ezt a hangot, de akkor mégis micsoda? Válaszokat előre is köszönöm
Melyik madárnak van olyan visító hangja?
Erdőben bicozva nagyon sokszor lehetett hallani... nincs jobb szó rá... vísíto hang...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!