Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Zebrapintynek lehet berakni...

Zebrapintynek lehet berakni kutyaszőrt, hogy azzal béleljék tovább a fészkeiket?

Figyelt kérdés

2014. okt. 12. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
30%

Megteszi a széttépett papírzsebkendő is.

.

2014. okt. 12. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
De ezt lehet?Nem ártalmas?Mert megfésültem a kutyátbés lett fél kiló.
2014. okt. 12. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:

A természetben is állatszőrt használnak a fészek belsejének kibélelésére. Széna mellet adható nekik szőrt is.

Bár szerintem nem túl praktikus, mert nem szívja fel a nedvesség.

2014. okt. 17. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
ez a lényege. hogy nem felszívja és nedves dunsztban tartja a fiókákat, hanem kivezeti és szárazon, melegen tartja őket
2015. aug. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

70x48x80 ketrec zebrapintynek? (több kérdés lent)

még nem biztos hogy lesz madaram de ha lesz is 2 szeretnék..nem feltétlen akarok 1 fiút 1 lányt mert nem akarok kicsiket..félek a kicsiket nem tudnám gondozni mert kis fiókám még nemvolt..2 lányt vagy 2 fiút lehet közösen tartani ? a zebrapinty mennyire hangos ? lehet...

A zebrapintynek milyen betegségei vannak?

Nekem volt egy pár zebrapintyem és a tojó elpusztult. Eleinte nagyon sok tojást tojt és volt olyan amikor rosszul lett tojás után.

Gould amandinának és zebrapintynek mit kell enni adni?

most vasárnap kaptam a madarakat, kaptam melléjük egy nagy zacsi ilyen magkeveréket, de nem akarom nekik folyton azt adni, így érdekelne, hogy miket lehet még adni nekik? és még annyi, hogy együtt tartom őket, mert állítólag lehet, de nem vagyok benne biztos. ti hogy tudjátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!