Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Adhatok a nimfapapagájnak...

Adhatok a nimfapapagájnak törpepapagájoknak való magot?

Figyelt kérdés

Rendeltem a neten a nimfàimnak eleséget de nem figyeltem és véletlen törpepapagájoknak valót rendeltem.

Ezt adhatom nekik?

[link]

2015. dec. 23. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan adhatod.Az enyémeknek most hullámos papagáj eledelt rendeltem.A nimfa eleségben sok volt a napraforgómag,ebben meg nincs.20 kilósat szoktam venni,mondjuk az enyémek 15-en vannak.
2015. dec. 23. 21:15
 2/2 A kérdező kommentje:
15 nimfád van? Az szép :)
2015. dec. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek kell a nimfapapagájunknak egy társ akkor is hogyha nagyon jól érzi magát velünk? állandóan a vállunkon/feünkön/kezünkön csücsül. "táncol...

ennek ellenére azt hiszem h lehet h szüksége van egy társra...meg egyébként is egy kicsit hülyén jött ki minden mert kb egy hete a hugom a teraszon aludt és arra ébredt h paul( így hívjuk papagájt) a fején ül... mármint h valahonnan odarepüt nemtudjuk kié volt ,...

Mekkora kalitka kell egy nimfapapagájnak?

Tudom, hogy minél nagyobb. De nekünk nincs sok helyünk. Az érdekelne, hogy mekkora a legkisebb kalitka, ami még elfogadható? Örülnék, ha konkrét kalitkákat is mondanátok vagy belinkelnétek.

Mit lehet enni adni a nimfapapagájnak?

Már több helyen is olvastam hogy lehet adni nekik salátát almát meg ilyen egyéb zöldségeket csak még mielőtt belevágnék szeretném egy gazdi véleményét is hallani hogy biztosra menjek mert azért mégis nem akarok ártani neki s pl akármilyen saláta megfelel ? (cukor saláta is?)

Adhatok pirított szezámmagot a nimfapapagájnak?

Megmaradt ebédről egy csomó, és ha tartogatom megavasodik, inkább megetetném vele, ha lehet.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!