Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Tegnap lefotóztam valamilyen...

Tegnap lefotóztam valamilyen élőlényt és nem tudom mi az. Nem tudnátok nekem megmondani, hogy mi is ez?!

Figyelt kérdés
[link]

2019. nov. 13. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
légynyű
2019. nov. 13. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Pontosabban valamelyik herelégy lárvája.
2019. nov. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

A szobám falán mászkált egy kis szürke hosszúkás szelvényes állatka, szerintem valamilyen ászkarák. Mi lehet ez és hogy került ide?

ahogy zsepivel elfogtam, ezüstszürkés nyomot hagyott rajta, mint molylepkékről szokott lejönni por... nem láttam itt hasonlókat, most pedig már egy héten belül két ilyennel is összefutok, most a szobában, azelőtt az előtti lévő előtér/tároló kis helységben. ilyenek...

A napokban észleltem, hogy valamilyen zöld hernyók kezdték ellepni a fáimat hogyan üldözhetem el?

Jellemzőik: 3-4 centi hosszúak, zöld színűek, és amolyan pókháló félét szőnek. Mik ezek és hogy üldözhetem el? Csak értelmes válaszokat kérek.

A gyermekem apjával elváltunk. Ha elköltözöm, köteles vagyok megmondani apukának az új címemet? Van arra valamilyen lehetőség, hogy ne az...

Szeretném titokban tartani, hogy hol lakom, mert apuka mindenhol feszültséget kelt, tönkre akar tenni.

Van valamilyen módszer arra, hogy a szolgáltató se tudja megmondani milyen oldalakat látogatok meg?

csak azért kérdezem hogy lehetséges e ilyen,mert ugye ha megnyitok egy oldalt akkor a kérés sok útválasztón keresztül megy az ip címemmel és ez az ISP-hez is befut majd a végén az oldalt tartalmazó szerverhez az meg visszaküldi nekem az oldalt. hogyha a kérést...

Ha bengáli botsáskát csak salátalevéllel etetek, akkor ugyanannyi ideig él, okoz neki valamilyen bajt?

Olvastam, hogy télen jó nekik a saláta levél is. Ugyanúgy petézik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!