Tegnap lefotóztam valamilyen élőlényt és nem tudom mi az. Nem tudnátok nekem megmondani, hogy mi is ez?!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
ahogy zsepivel elfogtam, ezüstszürkés nyomot hagyott rajta, mint molylepkékről szokott lejönni por... nem láttam itt hasonlókat, most pedig már egy héten belül két ilyennel is összefutok, most a szobában, azelőtt az előtti lévő előtér/tároló kis helységben. ilyenek...
Tud repűlni. Vagy csak mászik?
Jellemzőik: 3-4 centi hosszúak, zöld színűek, és amolyan pókháló félét szőnek. Mik ezek és hogy üldözhetem el? Csak értelmes válaszokat kérek.
Szeretném titokban tartani, hogy hol lakom, mert apuka mindenhol feszültséget kelt, tönkre akar tenni.
csak azért kérdezem hogy lehetséges e ilyen,mert ugye ha megnyitok egy oldalt akkor a kérés sok útválasztón keresztül megy az ip címemmel és ez az ISP-hez is befut majd a végén az oldalt tartalmazó szerverhez az meg visszaküldi nekem az oldalt. hogyha a kérést...
Olvastam, hogy télen jó nekik a saláta levél is. Ugyanúgy petézik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!