Le tudná fordítani valaki ennek a szúnyogcsapdának a receptjét?

válasza:

válasza:Teáskanálnyi élesztő és 1/4 csésze barna cukor 1 vödör meleg vízbe-szén-dioxid keletkezik,a szúnyog azt hiszi valami élőlény és rárepül.A vízben 1 evőkanál mosogatószer is van ami megtöri a víz felületi feszültségét ami miatt a szúnyog nem tud korcsolyázni rajta ezért belefullad.2 napig működik.
Állítólag...

válasza:Oké, köszönöm. :)
Ezt már olvastam párszor magyarul, csak olyan furcsa volt a cucc állaga, azért gondoltam, hogy más dolog.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Annyira sok a szúnyog az udvaron, hogy valamit el kell követnem ellenük.
Van egy lila fényű szúnyogcsapdánk amiba ha belerepülnek a rovarok elpusztulnak. Ez a fény nem káros a szemre?
Itthon nálunk M-on nem kapható sehol! ami benne van annyira gyenge hogy nem csinál már semmit.
Megcsináltam, de nem működik. Van aki használta és fogott is vele valamit?
Újra itt a nyár, és megint kezdenek elszaporodni a szúnyogok, de már kezd elegem lenni a büdös elektromos szúnyogriasztókból, így utána néztem hogy lehetne teljesen kiírtani a ház környékén a szúnyogokat. Meg is találtam ezt az oldalt, ahol párszázezerért kapható...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!