Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Mi történne, ha medvével...

Mi történne, ha medvével találkoznék, és megszegnék minden egyes szabályt? Ha a szemébe néznék, elfutnék, és minden egyes tanács ellenkezőjét tenném? Valószínűleg megtámadna?

Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 14:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ja, nem, dehogy, biztos semmi nem történne, valószínűleg hasraütéssszerűen találták ki ezeket a szabályokat pár ember, miután megnézték a Micimackót.
2024. febr. 23. 14:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj oda és simogasd is meg
2024. febr. 23. 15:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért attól is függ éhes-e? A bocsai ottvannak-e? Ezek mind okok, amiért meg fog támadni.

De igen, a csúcsragadozót nem jó ötlet provokálni.

2024. febr. 23. 15:06
 4/17 anonim ***** válasza:
30%
Nálam mindig van medvespray, úgyhogy állok elébe
2024. febr. 23. 15:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod minden tanácsnak az ellenkezőét tenni....

Az első néhány tanács megszegése után már semmiképp...

2024. febr. 23. 15:48
 6/17 A kérdező kommentje:
4.: A medvespray semmit nem ér, ha a medve meg is akar támadni. Volt egy videó egy tátrai fotósról, akit annak ellenére támadott meg a medve, hogy lefújtad.
2024. febr. 23. 15:51
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor te sem jártál még Alaszkában télen sátorozni... :))
2024. febr. 23. 15:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Alaszkában a reptéren adnak medvespray-t a medvék ellen. Szóval működik!
2024. febr. 23. 15:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm #8! Itt már azt is tagadnák, hogy Alaszka létezik.
2024. febr. 23. 16:09
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A medve szelíd állat, a kezedből eszik! :) Azután meg a lábadból...
2024. febr. 23. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Tanácsot szeretnék kérni, valószínüleg eltanácsolnak az iskolából, mit tehetnék?

16 éves vagyok, nem tanköteles. 66 óra hiányzásom van, valószínüleg elfognak tanácsolni a suliból. Teljesen kétségbe vagyok esve, reménytvesztett vagyok, és segítséget, tanácsokat szeretnék kérni Tőletek! Mit tudnék csinálni? Mi az amit tehetnék? Mit ajánlanátok? Köszönöm.

Van egy srác a munkahelyemen aki bejön nekem. Egyszer már elutasított valószínűleg azért mert akkor már alakult neki egy másik csaj akivel azóta...

Nagyon rendes normális és komoly a srác és azt szeretném tőletek kérdezni hogy mit tegyek hogy nőként is felfigyeljen rám? Elméletileg szépnek tart de sajna nem nagyon ismer belülről és szeretném ha megismerne de úgy hogy ne vegye annyira nyomulásnak.

Tudnátok tanácsot adni? Valószínűleg terhes vagyok, csináltam egy tesztet, pozitív lett, jövő héten megyek orvoshoz.5 éve vagyok együtt a párommal,...

5 éve vagyok együtt a párommal, én azt hittem, hogy minden rendben van, viszont ő úgy érzi, hogy megszokásból van velem, nincsen célja. Szeretjük egymást, nincs harmadik fél. Most eléggé hullámvölgy alján van az egész párkapcsolatunk, és úgy néz ki, hogy terhes vagyok....

Találtam egy kis madarat ( szerintem Rigó, többször körbe jártam a környéket nem láttam fészket valószínüleg jol elvan dugva. Mit tegyek? Tanács?

Nagyon pici madárka nem tudom hogyan kerülhetett oda és az a baj hogy nem egy fa közelében volt.. Mit tegyek vele ? mivel etessem ilyenkor?szerintem pár napos lehet még nagyon pici,csupasz.. Én szívesen segítek neki csak nem tudom mit tegyek.. valami tanács,

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!