Mi történne, ha medvével találkoznék, és megszegnék minden egyes szabályt? Ha a szemébe néznék, elfutnék, és minden egyes tanács ellenkezőjét tenném? Valószínűleg megtámadna?

válasza:

válasza:

válasza:Hát azért attól is függ éhes-e? A bocsai ottvannak-e? Ezek mind okok, amiért meg fog támadni.
De igen, a csúcsragadozót nem jó ötlet provokálni.

válasza:

válasza:Nem tudod minden tanácsnak az ellenkezőét tenni....
Az első néhány tanács megszegése után már semmiképp...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
16 éves vagyok, nem tanköteles. 66 óra hiányzásom van, valószínüleg elfognak tanácsolni a suliból. Teljesen kétségbe vagyok esve, reménytvesztett vagyok, és segítséget, tanácsokat szeretnék kérni Tőletek! Mit tudnék csinálni? Mi az amit tehetnék? Mit ajánlanátok? Köszönöm.
Tesiórán mit tudok így csinálni?
Nagyon rendes normális és komoly a srác és azt szeretném tőletek kérdezni hogy mit tegyek hogy nőként is felfigyeljen rám? Elméletileg szépnek tart de sajna nem nagyon ismer belülről és szeretném ha megismerne de úgy hogy ne vegye annyira nyomulásnak.
5 éve vagyok együtt a párommal, én azt hittem, hogy minden rendben van, viszont ő úgy érzi, hogy megszokásból van velem, nincsen célja. Szeretjük egymást, nincs harmadik fél. Most eléggé hullámvölgy alján van az egész párkapcsolatunk, és úgy néz ki, hogy terhes vagyok....
Nagyon pici madárka nem tudom hogyan kerülhetett oda és az a baj hogy nem egy fa közelében volt.. Mit tegyek vele ? mivel etessem ilyenkor?szerintem pár napos lehet még nagyon pici,csupasz.. Én szívesen segítek neki csak nem tudom mit tegyek.. valami tanács,
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!