Hol lehet medvét simogatni? Állatkertben?

válasza:#2
Nem. Amúgy láttam olyan videókat, ahol valószínűleg a gondozója simogatta a medvét.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A medvének nem tetszene. A medve nem labrador es nem póniló. Valószínűleg letépné a kezedet meg az arcodat.
A világ összes állata nem a te rendelkezésedre áll.
Kapcsolódó kérdések:
Google a Budakeszi Vadasparkot dobta fel, de konkrét infó nincs róla. Jászberényit adta ki látványetetésre, de szintén nincs sehol kiírva, hogy az mikor van. Szigethalmit is írta, nekik már írtam is levelet ezzel a kérdéssel, de nem válaszolnak.
Valaki nagyon szereti a mókusokat és meglepetésként el szeretném vinni egy ilyen helyre. Köszönöm.
Annyit tudok hogy az EUban már nem engedélyezett az új állatvédelmi törvények miatt és valamilyen szinten egyet is értek ezzel az intézkedéssel, de azért csak vannak olyan helyek ahol szabályozzák a látogatók számát hogy ne legyenek az állatok nagy stressznek kitéve,...
Édesanyám nagy vágya hogy életében egyszer ölbe vegyen és megsimgathasson egy kistigrist vagy kisoroszlánt. Nem találtunk olyan állatkertet ahol ez lehetséges mert nem szeretik ha a látogatók ölbe veszik őket, nyomkorásszák ami teljesen érthető. Úgy tudom tavaly...
Nagyon szeretnék megsimogatni egy kisoroszlánt, volna is egy állatkert a környéken, de meghátráltam a látogatástól, mert állítólag hoztak egy törvényt, hogy ez TILOS. A szerencsésebbek még tavaly tudtak simogatni kisállatokat. A kérdésem az lenne még, hogy ez a törvény...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!