Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, de hosszú lesz.


Szétmentünk a párommal, de ő nagyon megbánta az egészet és most mindent megtesz, hogy visszaszerezzen. Egyszer már szakítottunk, akkor is ugyanez volt, hogy megbánta, rájött, hogy hülye volt és mindent megtett, hogy visszakapjon.

Én még lehet meg is bocsátanék neki, mert annak ellenére, hogy nagyon csúnyán bánt velem, még mindig szeretem.

Az egyetlen egy probléma, hogy egyszerűen utálom a családját. Fontos lesz majd tudni a tovább olvasás folyamán, hogy az ő szülei elváltak és borzasztó a viszony köztük.

A nővére kivételével, sajnos mindenki vagy egy megkeseredett ember,vagy egy áskálódó kétszínű kígyó. Hárman vannak testvérek, az én párom a legfiatalabb és van még egy bátyja aki a középső gyerek. A bátyját mindkét testvér utálja, mert egy kétszínű, áskálódó kígyó. Sose csináltam vele semmit, ami miatt ennyire utálnia kéne, mert én tényleg mindig rendes voltam vele, ezt még a volt párom is aláírná bármikor, de egyszerűen valamiért utál engem. Mikor még minden rendben volt és boldog jegyesek voltunk, akkor azzal indított a testvérkéje, mikor hazaköltöztünk a szüleimhez, hogy reméli, hogy nem jön össze nekünk és szakítunk, mindezet a nővérüknek mondta telefonon. Nem mennék bele amúgy, hogy ő milyen ember. Elég szerintem annyit elmondanom, hogy 30+ évesen csak azért jött össze a szintén 30+os barátnőjével, mert anyuka mondta, hogy jöjjenek már össze. Jelenleg az apjánál pitizik, de az apjukat amúgy mindhárman utálják, mert olyan buta velük, hogy az hihetetlen. Mi itthon a kutyákkal sem beszélünk így, mint ahogyan az az ember a gyerekeivel beszél. Arról nem is beszélve, hogy annak idején mikor még együtt voltak a szüleik, verte az anyjukat és nővérüket is egyfolytában. Mikor az én párommal volt terhes az anyós, akkor is úgy megverte, hogy mentőt kellett hívni. Akkor is és most is egy alkoholista volt. Ennyit az apjukról. Visszatérve a bátyjára, ő éppen mindig oda megy, ahol több előnyt tud szerezni. Anno nekem meg a páromnak mondta, hogy csak azt várja, hogy az öreg végre elmurdáljon aztán övé lehessen végre a ház. Szóval ő egy ilyen ember. Ennél tovább nem szeretném részletezni, mert az esküszöm egy latin szappanoperát kitenne.

A párom anyja meg kikészít. Egy vészmadár egyszerűen. Mindenben csak a rosszat és a negatívumot látja, sose jó neki semmi, ha dolgozni kell az a baj, ha nem tud dolgozni akkor meg az a baj. Ez mondjuk már a páromat is kikészíti. De a leginkább az bánt, hogy engem hülyének néz és én vagyok a rossz még a másik menyjelölt az istennő. Csak hogy értsétek a szitut: én 20 éves korom óta főzök, mosok magamra meg minden. Amikor albérletben voltunk a párommal igaz, hogy nekem a szüleim fizették, de én még akkor egyetemista voltam és tanultam, de megcsináltam mindent. Tanultam, órára jártam, megcsináltam minden tárgyam elsőre, főztem, mostam, takarítottam, bevásároltam meg minden. Tudom, hogy nem én fizettem az albérlet részemet, de magát azt, hogy az a lakás rendben legyen, meg legyen meleg étel az asztalon én csináltam nem anyukámék. Most már a második egyetememet végzem. Az anyja mégis hülyének néz és a bátyjának a nője az a minden, én meg vagyok a nyomi szar, aki még egy rántott húst sem tud megcsinálni. Volt nem egyszer ilyen konkrét eset, hogy ki kellett mennie a konyhából, aztán rendesen pánikolt, hogy hol a csaj, mert hát figyelni kell a húsra és meg kell fordítani. Hozzáteszem, hogy ott álltam mellette, de neki a másik csaj kellett, mert én hülye vagyok hozzá, hogy megfordítsak egy nyamvadt húst. A csaj is egy 30+os egyed, de egy rakás szerencsétlenség, összeillenek a párom bátyjával. Annyira alkalmatlan az életre, hogy a srácnak kell telefonálgatnia neki munkáért meg ilyenek. Mikor dolgozott arra nem volt képes, hogy főzzön, mert ő fáradt, még én ezt órák, szakmai gyakorlat és minden mellett megcsináltam. Most mindketten ott vannak a párom apjánál. Akit amúgy hozzáteszem, hogy a csaj szószerint gyűlölt, mert nekem is nem egyszer mondta, mert tudta nagyon jól, hogy mi mindent tett meg az anyóssal meg a gyerekekkel, most meg képes volt azt mondani az anyósnak, hogy nagyon rendes ember, csak meg kell vele találni a közös hangot. Ennek ellenére is ő a király, én meg hiába csinálok bármit mindig én vagyok az alsórendűbb.

Egyszerűen utálok ott lenni az anyósnál, főleg ha ők is ott vannak. Nem érzem azt, hogy szeretnének, pedig én meg a szüleim is csak segítettünk a páromnak nem is keveset. De ezt valahogy amúgy mind elfelejtik. A nővére az egyetlen amúgy, aki nem egy áskálódó fasz. Nem is tartja se az apjával, se a nagyobbik öccsével a kapcsolatot, csak a párommal, meg az anyóssal.

Talán ő az egyetlen aki szeret abból a családból. Mondjuk ő olyan, mint én, ami a szívén a száján, kimutatja és megmondja, ha valami nem tetszik neki.


De egyszerűen nem tudom mit tegyek. Ha megbocsátok, akkor mi lesz? Én nem szeretem a családját, érthető okokból és úgy érzem ők sem szeretnek engem a nővérét kivéve. Ha újra összejönnénk, akkor mit lehetne tenni? Csak szimplán soha többé ne menjek el az anyjához majd, meg semmilyen családi eseményre? Volt már valakinek ilyen, hogy újra összejött egy olyan emberrel akinek a családjáról nagyon jól tudta, hogy utálták? Mit csináltak, hogy viselték ezt el? Nem menne rá erre a kapcsolat? Teljesen el vagyok veszve. Ő tényleg mindent megtesz, hogy visszakapjon, de a családja miatt nem tudom, mi legyen. Nem tudom, hogy akarok-e egy olyan családhoz tartozni, ahol folyamatosan az van éreztetve velem, hogy nem szeretnek. És hiába szeretem őt, egyszerűen csak ez jár bennem, hogy a családjának egyszerűen többé már nem akarok része lenni.febr. 15. 03:56
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#6.

Nagyon belegázolhattam a kis lelkedbe, de nem tudom mi jogon mondod te azt, hogy élősködöm a szüleimen. Szar neked, hogy elvesztetted őket, aztán neked nem jutott ilyen, de ne rajtam vezessed le. Azért, mert ők fizették az albérletet, mert megtehették attól én még mindig elhúztam a kis seggem dolgozni, mert szerintem nem az szerepelt fent, hogy nem dolgoztam, hanem, hogy kifizették nekem az albit, sajnálom, hogy ez neked ennyire fáj és szúrja a szemed, mert nem lehetett részed benne. Amúgy középsuliban is már kilencedik óta minden nyáron elmentem melózni, testvéremmel saját vállalkozásom van jelenleg is. Úgyhogy tudod kinek mondogassad, hogy nem dolgoztam életemben egy büdös percet sem. Nem fogok egy tetyemutya, életképetelen valakit jobb jelzővel illetni, ha 30+os akkor sem. És nem én élősködöm másokon, mert jelenleg is dolgozom, hanem ők azok akik ezt teszik, de látom nem sikerült a szöveg megértése. De nagyon tudlak sajnálni, hogy ilyen szar életed van, hogy ennyire fáj, ha másnak jobb sors jutott, és így neki támadsz egyből. Ne szaparodj inkább, mert ezzel az intelligens megszólalasoddal, hogy valakinek a gyerekének az egyetemi oktatása élősködés a szembedben, hát így inkább ne legyen gyereked. Látszik, hogy meg vagy rekedve azon a szinten, hogyha valakinek nem volt olyan szar, mint neked és van valami gondja, akkor fogja be a száját, mert fele annyit nem élt meg, mint te. Lehet az én gondom nem akkora, mint a tied, de attól függetlenül egyénenként számíthat problémának. Aztért azt is helyreraknám benned, mert a kommented alapján virít rólad, hogy a sztereotípiák alapján itélsz meg másokat: egyetemeista, ráadásul a másodikat csinálja = a büdös életben nem dolgozott egy percet sem. Logikus. Nagyon okos vagy, gratulálok, ehhez a csodálatos következtetéshez. Elmondanámm neked, hogy az egyetemisták 90%-a dolgozik és nem csak bulikázik, meg él a semmibe. De nem vitázok veled, mert egyszerűen felesleges.

febr. 15. 10:54
 12/33 A kérdező kommentje:
10. Nem vagyok rosszindulatú és nem is mondtam, hogy tökéletes lennék és senki még csak a nyomomba sem ér. Sajnos ilyen negatív emberek vannak a csaladjában. A nővérét nagyon szeretem, az anyukáját is szeretem, de kikészít a negatívságával. Az apjáról meg a bátyjáról pedig csak a tényeket mondtam. Ha tudnád az egész sztorit egyből nem én lennék a nyomorék, aki mindenkit csak utál és ő miss tökély. Mert ez nem így van. De nem fogok egy idegennek magyarázkodni, aki nem is ismer.
febr. 15. 10:59
 13/33 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen felesleges belemenni ebbe a f.szméregetésbe, kedves 6-os, mert abban biztos vagyok, hogy én jóval több szart megéltem nálad is, mégsem érdekel senkit és a kérdés szempontjából lényegtelen. Plusz a kérdező nem erre volt kíváncsi.
febr. 15. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/33 anonim ***** válasza:
80%

Szakíts egyszer és mindenkorra ezzel a pasival!

És nem azért, mert az apja, mert a testvére, meg a tököm tudja kik ilyenek, meg olyanok, hanem mert NEM SZERETED!

Ha szeretnéd, akkor fel sem merült volna a retyerutya, nem írtál volna ki kérdést, hanem boldogan mennél hozzá vissza.

Amit csinálsz, az a megszokásból adódó kötődés, de nem szerelem és ennek úgyis vége lesz, csak egy csomó értékes időd elmegy.

febr. 15. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/33 anonim ***** válasza:
81%
Kerdezo ha ennyire felnőtt vagy ahhoz hogy elkuld a 6ost a jo anyjaba, akkor ahhoz is felnott vagy hogy lasd hogy felesleges ujra kezdeni ezt az egeszet.
febr. 15. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/33 anonim ***** válasza:
72%
Nem, neki nem fölösleges újra kezdeni a fiúcskával, mert rettenetesen buta, ezáltal meg is érdemli a sorsát.
febr. 15. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/33 anonim ***** válasza:
80%

Az engem nem zavar, hogy kiosztott a kis szros, bár annyit megsúgok neked te kis taknyos a szaporodással kapcsolatban, hogy 35 éven túl bőven szülő vagyok már.

Ha te papás-mamást akarsz játszani, akkor ahogy írták, viselkedjél is felnőtt ember módjára. De megnyugtatlak, ha annyi eszed nincs mint egy tyúknak, akkor nem fog menni.

febr. 15. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért szakítottatok 2x, de szerintem megette a fene azt a kapcsolatot ahol már eleve szakitottak 1x, nem hogy 2x. Engedd el az egészet.
febr. 15. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is az a lenyeg, hogy miert es mennyire hulyek a szulei. Nem kevelitek egymast, ez van. Inkabb az a lenne a fontos miert van koztetek ez a szakitok-osszejovok, miert probalkoztk harmadszor is. Ezt neked kell tudni. Viszont, eleg olvasgati itt gyk-n hogy mennyi ember szenved attol hogy nem szereti a parja csaladjat, a hata kozepere se kivanja oket, megis rendszeresen latogatni kell kulonben sertodes lesz stb. Inkabb ezt tisztazd le elore a paroddal, mert oriasi balhek tudnak ebbol is lenni. Milyen gyakran milyen alkalmakra kene talalkozni stb
febr. 15. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat. A többivel meg már nem foglalkozom, mindenki azt hisz amit akar. Ha szar embernek tart valaki, mert el mertem mondani, mi a helyzet, akkor nagyon sajnálom, de idegenek véleménye pont nem érdekel.
febr. 15. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!