Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Mit csináljak ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, de hosszú lesz.


Szétmentünk a párommal, de ő nagyon megbánta az egészet és most mindent megtesz, hogy visszaszerezzen. Egyszer már szakítottunk, akkor is ugyanez volt, hogy megbánta, rájött, hogy hülye volt és mindent megtett, hogy visszakapjon.

Én még lehet meg is bocsátanék neki, mert annak ellenére, hogy nagyon csúnyán bánt velem, még mindig szeretem.

Az egyetlen egy probléma, hogy egyszerűen utálom a családját. Fontos lesz majd tudni a tovább olvasás folyamán, hogy az ő szülei elváltak és borzasztó a viszony köztük.

A nővére kivételével, sajnos mindenki vagy egy megkeseredett ember,vagy egy áskálódó kétszínű kígyó. Hárman vannak testvérek, az én párom a legfiatalabb és van még egy bátyja aki a középső gyerek. A bátyját mindkét testvér utálja, mert egy kétszínű, áskálódó kígyó. Sose csináltam vele semmit, ami miatt ennyire utálnia kéne, mert én tényleg mindig rendes voltam vele, ezt még a volt párom is aláírná bármikor, de egyszerűen valamiért utál engem. Mikor még minden rendben volt és boldog jegyesek voltunk, akkor azzal indított a testvérkéje, mikor hazaköltöztünk a szüleimhez, hogy reméli, hogy nem jön össze nekünk és szakítunk, mindezet a nővérüknek mondta telefonon. Nem mennék bele amúgy, hogy ő milyen ember. Elég szerintem annyit elmondanom, hogy 30+ évesen csak azért jött össze a szintén 30+os barátnőjével, mert anyuka mondta, hogy jöjjenek már össze. Jelenleg az apjánál pitizik, de az apjukat amúgy mindhárman utálják, mert olyan buta velük, hogy az hihetetlen. Mi itthon a kutyákkal sem beszélünk így, mint ahogyan az az ember a gyerekeivel beszél. Arról nem is beszélve, hogy annak idején mikor még együtt voltak a szüleik, verte az anyjukat és nővérüket is egyfolytában. Mikor az én párommal volt terhes az anyós, akkor is úgy megverte, hogy mentőt kellett hívni. Akkor is és most is egy alkoholista volt. Ennyit az apjukról. Visszatérve a bátyjára, ő éppen mindig oda megy, ahol több előnyt tud szerezni. Anno nekem meg a páromnak mondta, hogy csak azt várja, hogy az öreg végre elmurdáljon aztán övé lehessen végre a ház. Szóval ő egy ilyen ember. Ennél tovább nem szeretném részletezni, mert az esküszöm egy latin szappanoperát kitenne.

A párom anyja meg kikészít. Egy vészmadár egyszerűen. Mindenben csak a rosszat és a negatívumot látja, sose jó neki semmi, ha dolgozni kell az a baj, ha nem tud dolgozni akkor meg az a baj. Ez mondjuk már a páromat is kikészíti. De a leginkább az bánt, hogy engem hülyének néz és én vagyok a rossz még a másik menyjelölt az istennő. Csak hogy értsétek a szitut: én 20 éves korom óta főzök, mosok magamra meg minden. Amikor albérletben voltunk a párommal igaz, hogy nekem a szüleim fizették, de én még akkor egyetemista voltam és tanultam, de megcsináltam mindent. Tanultam, órára jártam, megcsináltam minden tárgyam elsőre, főztem, mostam, takarítottam, bevásároltam meg minden. Tudom, hogy nem én fizettem az albérlet részemet, de magát azt, hogy az a lakás rendben legyen, meg legyen meleg étel az asztalon én csináltam nem anyukámék. Most már a második egyetememet végzem. Az anyja mégis hülyének néz és a bátyjának a nője az a minden, én meg vagyok a nyomi szar, aki még egy rántott húst sem tud megcsinálni. Volt nem egyszer ilyen konkrét eset, hogy ki kellett mennie a konyhából, aztán rendesen pánikolt, hogy hol a csaj, mert hát figyelni kell a húsra és meg kell fordítani. Hozzáteszem, hogy ott álltam mellette, de neki a másik csaj kellett, mert én hülye vagyok hozzá, hogy megfordítsak egy nyamvadt húst. A csaj is egy 30+os egyed, de egy rakás szerencsétlenség, összeillenek a párom bátyjával. Annyira alkalmatlan az életre, hogy a srácnak kell telefonálgatnia neki munkáért meg ilyenek. Mikor dolgozott arra nem volt képes, hogy főzzön, mert ő fáradt, még én ezt órák, szakmai gyakorlat és minden mellett megcsináltam. Most mindketten ott vannak a párom apjánál. Akit amúgy hozzáteszem, hogy a csaj szószerint gyűlölt, mert nekem is nem egyszer mondta, mert tudta nagyon jól, hogy mi mindent tett meg az anyóssal meg a gyerekekkel, most meg képes volt azt mondani az anyósnak, hogy nagyon rendes ember, csak meg kell vele találni a közös hangot. Ennek ellenére is ő a király, én meg hiába csinálok bármit mindig én vagyok az alsórendűbb.

Egyszerűen utálok ott lenni az anyósnál, főleg ha ők is ott vannak. Nem érzem azt, hogy szeretnének, pedig én meg a szüleim is csak segítettünk a páromnak nem is keveset. De ezt valahogy amúgy mind elfelejtik. A nővére az egyetlen amúgy, aki nem egy áskálódó fasz. Nem is tartja se az apjával, se a nagyobbik öccsével a kapcsolatot, csak a párommal, meg az anyóssal.

Talán ő az egyetlen aki szeret abból a családból. Mondjuk ő olyan, mint én, ami a szívén a száján, kimutatja és megmondja, ha valami nem tetszik neki.


De egyszerűen nem tudom mit tegyek. Ha megbocsátok, akkor mi lesz? Én nem szeretem a családját, érthető okokból és úgy érzem ők sem szeretnek engem a nővérét kivéve. Ha újra összejönnénk, akkor mit lehetne tenni? Csak szimplán soha többé ne menjek el az anyjához majd, meg semmilyen családi eseményre? Volt már valakinek ilyen, hogy újra összejött egy olyan emberrel akinek a családjáról nagyon jól tudta, hogy utálták? Mit csináltak, hogy viselték ezt el? Nem menne rá erre a kapcsolat? Teljesen el vagyok veszve. Ő tényleg mindent megtesz, hogy visszakapjon, de a családja miatt nem tudom, mi legyen. Nem tudom, hogy akarok-e egy olyan családhoz tartozni, ahol folyamatosan az van éreztetve velem, hogy nem szeretnek. És hiába szeretem őt, egyszerűen csak ez jár bennem, hogy a családjának egyszerűen többé már nem akarok része lenni.febr. 15. 03:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%

A kapcsolat működhet, ha minden kapcsolatot megszakítasz a családjával. Sajnos nagyon ismerős és hasonló szituációban vagyok én is. Nekem az segített, hogy "szakítottam" a családdal. Férjem megy, én és a lányunk nem és ez így nagyon jók működik. Köszönés, esetleg születésnapokon való felköszöntés megvan, de ennyi.


Ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj üzenetet. :) Megértelek. Nálam az tette be a kaput, amikor anyós elkezdett különbséget tenni a gyerekek és a párjaik között. Mi lettünk a rosszak a férjemmel és a húgával, akik mindig segítettünk.. A másik két testvér és párjaik lettek a jók, akik folyamatosan, mai napig átverik, kihasználják.. Hát mi ebből nem kértünk.

febr. 15. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem erdekel idegenek velemenye, minek irsz ki kerdest?
febr. 15. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/33 anonim ***** válasza:
59%

Az "áskálódó kétszínű kígyóig" (😂😂😂😂) olvastam el, utána a többit már csak átfutottam. Ezek alapján, meg az egyik válaszolónak idehányt mocskod alapján már látom, milyen rosszindulatú, összeférhetetlen és áskálódó, kétszínű kígyó vagy 😂😂😂 nah jó, ezen csak röhögni tudok...

Nem is értem, mi bajod ezzel a családdal, tökéletesen közéjük illenél, sőt, megkockáztatom hogy inkább a te fejedben vannak komoly bajok, nem pedig velük.

Azt viszont értem, miért dobtak ki mint a rongyot. Kétszer is.

febr. 15. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/33 A kérdező kommentje:

#22. Az, hogy mások mit csinálnának az érdekel, és arra kívancsi is vagyok, de az, hogy valakik, elmondanak minden szarnak, mert le mertem írni, hogy milyen valakinek a családja, mert sajnos tényleg ilyenek és abból az van megállapítva, hogy életemben nem dolgoztam még, aztán takarodjak inkább melózni, meg egy szarkupac vagyok, mert meg van az ilyen emberekről a negatív véleményem és ezt le is merem írni, aztán azért szólnak be, mert megvédtem magam, hát az ne haragudj de nem érdekel. Én a kérdésemre feltett válaszra voltam kíváncsi. Az érdekelt, nem az, hogy jöttmentek elkezdjenek oltogatni, mert az pont nem fog érdekelni.


#23. Nem engem dobtak ki kétszer. De semmi gond, látom nem sikerült felfogni, hogy pont azért hajt, hogy visszafogadjam. De akkor biztos én lettem dobva.😅 És ha nem voltál hajlandó végigolvasni, akkor meg minek válaszolsz? Nem fogok kedvesen beszélni olyan emberről aki konrétan azt mondta, hogy arra vár csak, hogy az apja (a leírasban öreg, mert így szólítják maguk között ők is) meghaljon végre, aztán övé legyen a ház. Ne haragudjál már érte, ha az ilyet szar alaknak tartom. És ne aggódj nekem nincs probléma az agyammal. Nem értem minek írnak olyanok akik oltják a kerdezőt. Te neked sem sikerült a kérdésre válaszolnod. De nem vitázom veled, mert nem érdemes.

febr. 15. 19:33
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan érzésem, hogy a szíved mélyén te már döntöttél, méghozzá amellett, hogy visszafogadod. Ha nem így van bocsi, nem okoskodni akarok, csak megérzés. :) felnőtt vagy, el tudod dönteni az előzmények és az eddigi szakítások okának ismeretében. Kivulrol baromi könnyű bekiabálni hogy hagyd ott/dobd ki, de nem is ez volt a kérdés.

Tehát, szerintem a családja ne legyen ebben befolyásoló tényező, ha egyébként adnál még neki esélyt. Nem ti lesztek az első a történelemben akik nem jönnek ki egymással . A családját amúgy se választja senki, készen kapja. Én is annyit tudok javasolni, hogy annak ismeretében, hogy a párod milyen gyakran találkozik velük, beszéljétek le ti ketten előre, hogy ne várjanak tőled hetente pofavizitet (én úgy se igénylem ezt, hogy jóban vagyok velük). Valamint nem vagytok a pároddal összenőve, mehet nélküled is,persze ez csak ugy működik ha ő se ott ül minden hétvégén, mert akkor nem marad közös időtök kettesben. És ami nagyon fontos, álljon ki érted ha becsmérelnek. Én afféle 3 lépés távolság, megtűrt kategória felé próbálnék mozdulni. Te se szapulod őket, ők se téged, ha nagyon kell akkor találkoztok ahol kulturált módon viselkedtek, nem kell éreztetni a feszültséget, de álszent módon jópofizni se kell. Ezeket higgadtan meg kéne beszélni és közös nevezőre jutni. Nem kell olyan helyre menni ahol nem szívesen látnak vagy nem érzed jól magad, csak viselkedjen mindenki kulturáltan. A 21es tök jó példát írt.

febr. 15. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/33 7hetedik ***** válasza:
100%
Lépj tovább ha eddig nem fogadott be a családja akkor ezek után sem fog
febr. 15. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne miért szakítottatok 2x.
febr. 16. 05:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/33 anonim ***** válasza:
20%

gondolom ütötte-verte a kérdezőt a pasija, az ilyenek szoktak utána kuncsorogni a megbocsájtásért és az újra összejövetelért...


és a kérdező nyilván meg is bocsájt neki, különben is egy-két lila folt még belefér...

febr. 16. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/33 anonim ***** válasza:
78%
En annyit tudok mondani,hogy ne tedd, mert elõbb_utóbb ujra szakitani fogtok.Felejtsd el, én ezt tettem többször visszafogadtam aki most jelenleg a férjem, de rohadtul megszivtam mindent, mert semmiben nem változott, hiába szakitottunk többször.
febr. 16. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/33 anonim ***** válasza:
74%

Semmi másról nem szól a kérdés, csak arról, hogy gyűlöletbeszédet tarthass az emberekről, akiket úgy utálsz mint a sz.rt. Nincsenek barátaid, akikkel ezt megbeszélhesd? (költői kérdés volt, egyértelmű a válasz)

A családban jót röhögtek rajtad, amikor kidobtak téged mint a szemetet, ezért ez a hatalmas harag és indulat benned irántuk. Az mindegy, hogy most pitizik-e nálad az exed vagy sem.

Áskálódó kétszínű kígyó 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ezen ismét felröhögtem

febr. 16. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!