Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért a férfiak anyjával van...

Miért a férfiak anyjával van a baj főleg?

Figyelt kérdés

nov. 14. 11:38
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
63%

Mert féltékenyek.

Egy pasi (após) nem lesz féltékeny egy fiatal kis nőre, legfeljebb ő is be akar vágódni.

Nekem is volt olyan pasim, aki az anyukájával ment kirándulni, moziba stb. Ennek már 15 éve, a pasinak nincs komoly kapcsolata, legalábbis olyan nő akit felvállal azóta sem.

Én úgy mentem férjhez, hogy nincs anyósom. Viszont van neki felnőtt lánya, fia. A lánya felér egy féltékeny anyóssal. A fia meg nem szemétkedik.

nov. 14. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/33 anonim ***** válasza:
18%
Kizárolag azért mert a kérdezö nö.
nov. 14. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/33 anonim ***** válasza:
77%

3 fontos kapcsolatom volt/van.

Az elsőben az anyósjelölt azért gyűlölt, mert nem akartam gyereket. A pasi sem akart, de az anyós úgy gondolta, hogy nekem kellene rávenni erre.

A második azért gyűlölt, mert a fia mamahotelos volt és leadta otthon a lóvét, félt az öreglány, hogy ennek vége szakad. Pedig felőlem ugyanúgy leadhatta volna a lóvét, úgyis külön kasszán lettünk volna.

Ezek után nem voltam hajlandó anyukákkal ismerkedni, elegem lett. A férjem megérti, nincs belőle vita.

Én vagyok a hülye, mi?

nov. 14. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/33 A kérdező kommentje:
23#nagyon okosan tetted, példát veszek rólad
nov. 14. 13:46
 25/33 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok. Nekem nincs gondom anyóssal. Nem tökéletes ő sem, ahogy senki. Viszont ami fontos, hogy a fia is ismeri anyós furcsaságait, és nem hagyja rá. Szóval, ha pl valamiben nekem van igazam, akkor a férjem képes kiállni mellettem, és azt mondani, hogy nem anyukám, ebben a feleségemnek van igaza. Nem szokott amúgy ilyen nagy volumenű konfliktusunk lenni szerencsére, mviel külön élünk és anyós tiszteletben tartja a magánszféránkat, többek között ezért is kedvelem őt. A gondok szerintem ott kezdődnek, amikor a pasik az anya szavát szentírásnak tekintik, és ha a párjuknak ellentétes a véleménye, akkor nem képesek kiállni mellette, mert csak és minden úgy lehet jó, ahogy a mama mondja, intézi. Így a feleség nyilván azt érzi, hogy az ő véleménye nincs meghallgatva, nincs megbecsülve, és emiatt konfrontálódik, mondván oké ha a férjem nem áll ki mellettem, akkor magamnak kell.
nov. 14. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/33 anonim ***** válasza:
53%
Van erre v mi statisztika?
nov. 14. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/33 anonim ***** válasza:
88%
Mert az anyós szerepét veszi át tulajdonképpen sok mindenben a menye. És ráadásul nem az lesz a mérvadó, hogy az anyós mit gondol, vagy mit szokott csinálni, hanem ahogy a nő otthon az anyjától tanulta. A férjek meg a feleség apósával szoktak konfliktusba kerülni, hogy megfelelnek-e az eszményi lovag szerepének, felérnek-e az apóshoz. Csak itt az a különbség, hogy egy egészséges személyiségű após, erről meggyőződik, és a férjre bízza a lányát, az egészségtelen személyiségű apóst meg eleve nagy ívben t*jt az egészre, az első jöttmentre szívesen rásózza a lányát, csak vigye már valaki. Míg az egészséges gondolkodású anyós úgy gondolkozik, hogy felneveltem egy gyereket valahogy, látott egy példát, valószínűleg az alapján választott párt magának, ha pozitívnak tartja az anyja példáját, és az anyós ezért félreáll diszkréten. Egy egészségtelen személyiségű meg próbálja leokoskodni a menyét, túltenni rajta, bizonyítani, hogy csak azért is ő a jó, ezzel pont azt árulja el, hogy nem bízik abban, hogy akkora hatást tett a fiára a korábbiakban, hogy jól válasszon magának párt.
nov. 14. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/33 anonim ***** válasza:
87%
Két nő , soha sem fog jól kijönni. Mind magából indul ki.
nov. 15. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/33 Senior Séf ***** válasza:
89%
A kérdés nem légbőlkapott, mert bár az anyósviccek mindig a nő anyjáról szólnak, a valóságban mindig a férfi anyjával szokott baj lenni. Ő nem tud megbékélni a gondolattal, hogy huszonév gondoskodása, önfeláldozó munkája most hirtelen egy "vetélytárs" ölébe pottyan.
nov. 15. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/33 anonim ***** válasza:
88%

A genyó anyósok, egyszerűen genyó természetű emberek. Leuraló, fontoskodó, magukat túlpozicionáló típusok.

Aki ßzar anyós, az az emberi kapcsolataiban sem egy gyöngyszem. Higgyétek el nekem és nézzetek szét, mert ez így van!

Normális anya örül, hogy végre fellélegezhet, csak magára van ezután gondja, élheti az életét, hódolhat a hobbijának stb.

Nekem kamaszaim vannak, de örömmel tekintek arra az időre, amikor végre csak magunknak élhetünk a férjemmel.

Mert a gyereknevelés piszok kemény és fárasztó meló.

Egyszerűen nem normális, aki ezzel nem tud leállni és felnőttet akar nevelni továbbra is.

nov. 16. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!