Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy reagálnátok ha megtudnáto...

Hogy reagálnátok ha megtudnátok, hogy az anyósotok és az apósotok unokatesók???

Figyelt kérdés

2024. szept. 15. 17:41
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
36%
kicsit elborzadnék…
2024. szept. 15. 17:44
 2/32 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon kiakadnék.
2024. szept. 15. 17:49
 3/32 anonim ***** válasza:
43%
Magánügyük. Magyarországon legális az első unokatestvére házassága
2024. szept. 15. 18:00
 4/32 anonim ***** válasza:
61%

4

Ugyan miért kellene szegyellnem magam?

2024. szept. 15. 18:04
 5/32 anonim ***** válasza:
60%
Azért hagy döntse már el bárki, hogy szeretne-e ilyen genetikai háttérrel gyereket vállalni. Pláne, ha már túl is van rajta.
2024. szept. 15. 18:07
 6/32 anonim ***** válasza:
2024. szept. 15. 18:12
 7/32 anonim ***** válasza:
36%
Ha már van gyerek, akkor befészkelné magát a fejembe az a tudat, hogy a srácaimnak esetleg valamiféle genetikai betegsége lehet, szóval első körben ennek járnék utána. Másfelől biztos hogy felkérdezném az asszonyt, hogy nem-e akart valamit elmondani esetleg?! Egy biztos, ez nehéz teher...
2024. szept. 15. 18:14
 8/32 anonim válasza:
59%
Nem tiltja a törvény és orvosilag is igazolt, hogy minimális a genetikai kockázat a gyerekszületésnél. Többi csak gusztustalan turkálás más magánéletében.
2024. szept. 15. 18:18
 9/32 anonim ***** válasza:
53%
Gyerekem nem lehet, így e miatt nem aggódnék. De ettől függetlenül, nekem azért nem férne bele, ha ennyire közeli rokont dugnék.
2024. szept. 15. 18:34
 10/32 anonim ***** válasza:
55%
Az azért meg van, hogy nem mindenki nőtt fel napi kapcsolatban az unokatestvéreivel? Sőt, van olyan is, aki nem is ismeri őket
2024. szept. 15. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Hogy reagálnátok, ha megtudnátok a nővéretekről, hogy nem is olyan "nagy lány" mint ahogy előadja otthon?

Szóval a nővérem elég domináns beállítotságú, hisztis és akaratos, és mindíg az van amit ő akar, mivel 6 év van köztünk sokszor el is vert ha nem tetszett neki valami. Mindíg ő volt amúgy a nagy és erős nővér. Viszont most nemrég megtudtam róla hogy volt olyan hogy...

Szülők! Ha megtudnátok, hogy a 20 éves lányotok pénzért “merészebb” képeket tölt fel az Internetre, hogyan reagálnátok?

Maximum félakt képekről van szó, annál több nem látszik, és nem is extrém módon erotikus töltetűek. És igen, az OnlyFansről van szó, és én vagyok a lány, aki használja. Nem tudnak róla a szüleim, ha kiderül nem fogom letagadni, szerintem nagyon nem akadnának ki, de...

Mit reagálnátok ha megtudnátok hogy a férjetek engedte a lányotoknak hogy autót vezessen úgy hogy nincsen jogosítványa?

17 éves lányunk most akarja elkezdeni a jogsit és a férjemmel "gyakoroltak" közúton az autónkkal.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!