Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy a paromnak...

Mit tegyek, hogy a paromnak ne az anyja legyen a legfontosabb?

Figyelt kérdés
A paromnak az edesanyjaval elegge fura kapcsolatuk van. Az anyja ra fekszik, be megy amig furdik, es igy egymassal ezt jatszak. A parom 23 eves, most egyutt lakunk. Az edesanyja lehord engem mindennel, kitalalt sztorikat mond a paromnak rolam, stb. Nem szep dolog, de bele neztem a telefonjaba, benne van egy kepernyokep hogy beszeltek ma, de a messengerbol kitorolte. Mit tennetek a helyembe? Valakinek volt mar ilyen kapcsolata?
ápr. 25. 19:14
1 2 3 4 5
 1/45 babyboom567 ***** válasza:
94%
A helyedben nagyon komolyan elmenekülnék!Tedd te is ezt.Vannak rendes normális férfiak is,és rendes "anyósok".Nem mindenki nyomorult,perverz,és megrontott szerencsétlen idióta.
ápr. 25. 19:17
 2/45 anonim ***** válasza:
95%

En is menekulnek a leheto leghamarabb

Ez nagyon gaz

ápr. 25. 19:29
 3/45 anonim ***** válasza:
95%

Menekülj!!

Azonnal!!!

Kérlek!!

ápr. 25. 19:41
 4/45 anonim ***** válasza:
30%
Ne lakj az anyjánál. Ilyen egyszerű. Mért nem béreltek lakást? Tudod, felnőttéknél úgy szokás ...
ápr. 25. 19:51
 5/45 anonim ***** válasza:
94%

Hát keress egy másik párt magadnak, olyat, aki már levált az anyjáról.

Igazuk van a többieknek: ettől a sráctól ne várj túl sokat. Viszont ne nézegesd a telefonjában a beszélgetéseit, mert az elég alávaló dolog.

ápr. 25. 20:17
 6/45 anonim válasza:
82%

Ez az, nekem tesóm is anyám kicsifia, folyamatosan vagy a táskámban turkált, vagy a telefonomban, vagy kémprogram, most unalmában a a fórumokat bújja… Aztán jelent anyucinak!

Ezzel az öngyilkosságba lehet kergetni valakit… Törvényellenes is!

Szerintem azért töröl, mert tudja!!

Költözz el tőlük!

ápr. 25. 22:02
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Futás! Hátra se nézz!
ápr. 25. 22:27
 8/45 anonim válasza:
100%
Ha lesz gyereketek csak rosszabb lesz
ápr. 25. 22:37
 9/45 A kérdező kommentje:
Kedves 4/8as! Saját ház.
ápr. 26. 01:47
 10/45 A kérdező kommentje:
Es mar nem lakik itt, de barmit megtesz hogy senki massal ne foglalkozzon a fia. A haverja kozelebe se akarta engedni mert biztos a haverja b0zi mert sokat beszeltek😆
ápr. 26. 01:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!