Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy a paromnak...

Mit tegyek, hogy a paromnak ne az anyja legyen a legfontosabb?

Figyelt kérdés
A paromnak az edesanyjaval elegge fura kapcsolatuk van. Az anyja ra fekszik, be megy amig furdik, es igy egymassal ezt jatszak. A parom 23 eves, most egyutt lakunk. Az edesanyja lehord engem mindennel, kitalalt sztorikat mond a paromnak rolam, stb. Nem szep dolog, de bele neztem a telefonjaba, benne van egy kepernyokep hogy beszeltek ma, de a messengerbol kitorolte. Mit tennetek a helyembe? Valakinek volt mar ilyen kapcsolata?
ápr. 25. 19:14
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hagyd ott a faxba ezt a csávót és vagy rádöbben, hogy vagy kihúzza az anyja pitájából a fejét, vagy úgy marad... Vagy nem, de az már nem a te dolgod...
ápr. 27. 23:40
 32/45 anonim ***** válasza:
31%

"Nem terveztem teherbeesni"

Akkor talán védekezni kellett volna. 🤔

ápr. 28. 18:02
 33/45 anonim válasza:
0%
32-es sokan esnek teherbe mégha védekeznek is
ápr. 28. 19:49
 34/45 A kérdező kommentje:
Vedekeztem, de ne foglalkozz vele. De ha itelkezni akarsz, miert nem teszed magadba?
ápr. 29. 01:18
 35/45 anonim ***** válasza:
47%
33as! Hagyjuk már ezt, itt a gyakorin persze, hogy mindenki védekezés mellett esik teherbe.
ápr. 30. 18:21
 36/45 A kérdező kommentje:
Marpedig vedekezes tortent!
máj. 1. 22:22
 37/45 anonim válasza:
Keress az anyjának párt
máj. 7. 09:58
 38/45 anonim válasza:
Vagy barátokat
máj. 7. 10:00
 39/45 A kérdező kommentje:
O mindenkit utal🤣
máj. 7. 22:45
 40/45 anonim ***** válasza:
25-ös én is otthon elek meg, de kikérem magamnak hogy ez normális, hogy fürdés közben bent vannak. Van egy határ azért. Fürdés közben max a pasim legyen bent.
máj. 22. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!