Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósoméknak előre kellene...

Anyósoméknak előre kellene köszönnöm, ha meglátogatnak minket a saját házunkban?

Figyelt kérdés

Szerencsére viszonylag ritkán járnak itt, évi 2-3 alkalommal. A lányuknak egyes számban köszönnek egy "szia"-val és megpuszilják, majd némán bámulnak rám és láthatóan azt várják

hogy szívélyesen üdvözöljem őket, aminek rendszerint nem teszek eleget. Legutóbb épp tegnap jártak itt, és miután elmentek a felésegem lecseszett, hogy milyen modortalan vagyok amiért nem köszönök a szüleinek előre.

máj. 10. 15:31
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
59%

Az illemszabályok szerint igen, mert ök az idösebbek és ök a vendégek.

De ha családon belül ilyenen problémázol, ott elég nagy baj van veled. A feleséged meg jobban tenné, ha keresne egy normális férfit maga mellé, nem egy hisztis kölyökkel élne együtt.

máj. 10. 15:42
 2/64 A kérdező kommentje:
Engem másképp neveltek. Tudtommal az köszön előre, aki belép egy olyan helyre ahol mások tartózkodnak. Életkortól függetlenül.
máj. 10. 15:44
 3/64 anonim ***** válasza:
65%
Igen. Egyrészt ők az idősebbek, másrészt ők a vendégek. Meg különben is nem nagy kunszt előre köszönni. Vagy az zavar, hogy a lányuknak előre köszönnek, téged meg látványosan ignorálbak? Én nem szánnék rá időt és energiát az ő udvariatlanságukra. Köszönnék és ennyi.
máj. 10. 15:45
 4/64 anonim ***** válasza:
68%
Évi 2-3 alkalommal nehezedre esik köszönni nekik? Fantasztikus lehet veled élni. Mint egy óvódás.
máj. 10. 15:48
 5/64 A kérdező kommentje:
#3 Igen, pontosan ez zavar, hogy a lányuknak előre köszönnek, engem pedig ignorálnak.
máj. 10. 15:49
 6/64 anonim ***** válasza:
66%

Alapvetően a fiatalabb köszön előre az idősebbnek.

És igen van ilyen "illemszabály" hogy az érkező köszön a már ottlevőknek,de házigazdaként ne essen már nehezedre ÉVENTE 2-3x üdvözölni a feleséged szüleit,na...

máj. 10. 15:49
 7/64 anonim ***** válasza:
67%
Ők is pont olyan kekecek, mint te
máj. 10. 16:00
 8/64 anonim ***** válasza:
65%

Évi 2-3 alkalom miatt így kiborulsz?

Az természetes, hogy megpuszilják az unokájukat, addig te oda dobhatsz egy sziát vagy hellót. Ennyit csak megér a családi béke

máj. 10. 16:14
 9/64 anonim ***** válasza:
41%
Csodálom, hogy még nős vagy, kibírhatatlan faxi lehetsz
máj. 10. 16:23
 10/64 anonim ***** válasza:
36%

Első válaszoló rendkívül diplomatikusan leírta a lényeget.

Szerintem te egy narcisztikus gyökér vagy. Örülj neki hogy a feleséged nem szabadult még meg tőled. (én már elzavartalak volna az biztos)

máj. 10. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!