Mit tehetnék azért, hogy a párom homofób szülei elfogadjanak?
Soha senkit nem vihetett haza, teljesen tabu volt a szexualitása, de most megtört a jég és meghívtak minket a szülei.
Azóta teljes stresszben vagyok, hogy nehogy valamivel elszúrjam a közeledésüket. Értelmiségi család, de én is az vagyok. Van egzisztenciám, tanult, munkámban sikeres vagyok. Nem magamat akarom fényezni csak teljes képet adni. A másik oka a félelmemnek, hogy még én se voltam ilyen helyzetben. Sose mutattak be otthon. Egyszer találkoztunk már a szüleivel, de akkor levegőnek néztek.
Iszonyatosan izgulok pedig már 37 éves vagyok..
Van valami tanácsotok, hogy mi válthat ki unszimpátiát? Nem akarok kevés, se túl sok lenni.

válasza:

válasza:Neztem, h mi ebben olyan nehez, mikor en nem vagyok tul ertelmes es megis sima ugy.
Utana meglattam a homofob szot, tehat melegek vagytok es kb mind1 h mit csinalsz, mit mondasz, igy se leszel liebling sajnos, ezt gondolom.

válasza:

válasza:Amúgy a 3-nak a stílusa ellenére van igazsága. Fogd fel úgy, mint egy családi ebédet.
Ha meghívtak, meg akarnak ismerni, ez már jó.
A stílusukról, személyiségükről mit tudsz? Az is befolyásolja a viselkedésedet.
Hány évesek? A párod mennyi?

válasza:Semmit. Ne izgulj. Ne erőltesd a dolgot. Ne lihegd ennyire túl. Ne játszd meg magad.
Alapból nincs mitől félned, hiazen ők nyitottak feléd. Ők hívtak meg. Nem hinném, hogy annyira homofóbok lennének..veled legalábbis.
Szeretnének kapcsolatot veletek.

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!