Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék azért, hogy a...

Mit tehetnék azért, hogy a párom homofób szülei elfogadjanak?

Figyelt kérdés

Soha senkit nem vihetett haza, teljesen tabu volt a szexualitása, de most megtört a jég és meghívtak minket a szülei.

Azóta teljes stresszben vagyok, hogy nehogy valamivel elszúrjam a közeledésüket. Értelmiségi család, de én is az vagyok. Van egzisztenciám, tanult, munkámban sikeres vagyok. Nem magamat akarom fényezni csak teljes képet adni. A másik oka a félelmemnek, hogy még én se voltam ilyen helyzetben. Sose mutattak be otthon. Egyszer találkoztunk már a szüleivel, de akkor levegőnek néztek.

Iszonyatosan izgulok pedig már 37 éves vagyok..

Van valami tanácsotok, hogy mi válthat ki unszimpátiát? Nem akarok kevés, se túl sok lenni.

okt. 30. 19:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
7%
Napi kamu
okt. 30. 19:58
 2/31 A kérdező kommentje:
Mégis mi olyan hihetetlen a kérdésemben? Nem értem.
okt. 30. 20:01
 3/31 anonim ***** válasza:
15%
"Van egzisztenciám, tanult, munkámban sikeres vagyok." de nem tudod hogy kell normálisan viselkedni első alkalommal egy családi ebéden? Lol.
okt. 30. 20:08
 4/31 anonim ***** válasza:
86%
#3 fuss ennek neki mégegyszer. Egy egyszerű családiösszejövetelen valószínűleg tudná hogyan kell viselkedni, ez viszont pont nem az. Ha nem tudsz neki normálisan segíteni, akkor pedig ne kommentelj ide. Segítséget kért, nem leszólást
okt. 30. 20:16
 5/31 anonim ***** válasza:
82%
családi összejövetelen*
okt. 30. 20:16
 6/31 anonim válasza:
91%

Neztem, h mi ebben olyan nehez, mikor en nem vagyok tul ertelmes es megis sima ugy.

Utana meglattam a homofob szot, tehat melegek vagytok es kb mind1 h mit csinalsz, mit mondasz, igy se leszel liebling sajnos, ezt gondolom.

okt. 30. 20:29
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Légy önmagad. A többi rajtuk múlik.
okt. 30. 20:31
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a 3-nak a stílusa ellenére van igazsága. Fogd fel úgy, mint egy családi ebédet.

Ha meghívtak, meg akarnak ismerni, ez már jó.

A stílusukról, személyiségükről mit tudsz? Az is befolyásolja a viselkedésedet.

Hány évesek? A párod mennyi?

okt. 30. 20:34
 9/31 anonim ***** válasza:
90%

Semmit. Ne izgulj. Ne erőltesd a dolgot. Ne lihegd ennyire túl. Ne játszd meg magad.

Alapból nincs mitől félned, hiazen ők nyitottak feléd. Ők hívtak meg. Nem hinném, hogy annyira homofóbok lennének..veled legalábbis.

Szeretnének kapcsolatot veletek.

okt. 30. 20:58
 10/31 anonim ***** válasza:
78%
Homofóbok? De ha a te párod, akkor ő is meleg, nem? Akkor a saját fiukkal kapcsolatban mi az álláspontjuk? Megvetik, éreztetik a neheztelésüket? Ha nem, akkor feleslegesen aggódsz előre.
okt. 30. 21:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!