Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti szeretitek az anyósotokat?

Fittrobin kérdése:

Ti szeretitek az anyósotokat?

Figyelt kérdés
febr. 4. 21:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
Igen.
febr. 4. 21:26
 2/38 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szeretem. De nem is kell, hogy szeressem. A kötelező jópofizást le tudom zavarni probléma nélkül, ez pedig teljesen elég a családi béke fenntartásához.
febr. 4. 21:31
 3/38 anonim ***** válasza:
82%
Nem is ismerem.
febr. 4. 21:38
 4/38 anonim ***** válasza:
96%

Én igen, nagyon jóban vagyunk. Normális, kedves nő, mindig szeretettel állt hozzám, fogadott a családban. Nyilván megvannak a maga hibái, rossz tulajdonságai, mint mindenkinek, de mivel alapvetően kedves volt mindig, így nem kerítettem ennek feneket, nem nekem szólnak a tökéletlenségei.

Viszont szerintem ez a ritka, a barátnőim valahogy alapbol olyan ellenségesen állnak az anyósukhoz, szerintem sokszor totál irreális dolgok miatt panaszkodnak, nincs igazuk. Ők meg csodálkoznak rajta, hogy mi ilyen jóban vagyunk.

A különbség talán az, hogy én nem tartom a kapcsolatot anyámmal 18 éves korom óta, ők meg jóban vannak az anyjukkal és valahogy csak azt tudják jónak elkönyvelni, ahogy a saját anyjuk is él és csinálja a dolgokat. Nen tudom, mi lenne, ha nekem is lenne anyám, vajon én is rossznak látnám anyósomat, mert más az értékrendje?

febr. 4. 22:00
 5/38 anonim ***** válasza:
57%

Jelenleg nem tehetem be a lábam hozzá mert szóvá tettem, hogy a saját lakásában dohányzik és ezért büdös van nála.

Szerinte amíg nem kérek tőle bocsánatot addig nem látogathatom meg. Ennek két éve. Nem beszélek vele. Nekem így tökéletes.

Amúgy utálom mint a sz.rt.

febr. 4. 22:20
 6/38 anonim válasza:
100%
Én nagyon szeretem.
febr. 4. 22:25
 7/38 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Első perctől utált, már látatlanba. 30 évig szingli volt miatta a fia, azt hitte az is marad, örökre együtt lesznek..belerondítottam a terveibe 😂
febr. 4. 22:27
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerettem amíg tartottam a kapcsolatot anyámmal.

Majd rájöttem, hogy anyám toxikus és bántalmazó, és ahogy megszakítottam vele a kapcsolatot, rájöttem, hogy anyósom nem rossz ember. Azóta szeretjük egymást. Ő sosem utált, mindig kedves volt, én fogadtam nehezen, anyám f.szságai miatt.

Azóta voltunk már együtt nyaralni, járunk együtt kirándulni, sokszor eljön, vagy mi megyünk, a gyerekeinket is imádja, sokszor elviszi őket is, nem tudok rá rosszat mondani. (Vagyis de, de a vérmérséklete miatt nem bánthatom)

febr. 4. 22:31
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Igyekszik jó anyós és legfőképpen jó nagymama lenni. Egyelőre úgy tűnik nekem, hogy jól csinálja :).
febr. 4. 22:38
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Már sajnos elváltam, de az exanyósom volt szinte az egyetlen a férjem családjából, aki tényleg mindig normális és korrekt volt. (Ráadásul nem is "igazi" anyós, csak a férjem "mostohája".)
febr. 4. 22:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!