Ha az ufók elrabolhatnák az anyósotokat akkor azt hagynátok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mondjuk az ellenséges Brüsszel, úgy, mint ahogyan az USA elrabolta Venezuela elnökét. BUÉK!
ha nem is történt meg veled,de mikor olyan történetet hallasz,gondoltál rá,hogy kerültél kockázatos helyzetekbe? nô vagyok,8 éves koromtól már egyedül is jártam suliba( mások is),csak egy 16 éves cigo lány ültetett földre az utcán,és rígatott minket kb 1 óràn át...
Kérlek indokold is meg miért!
Mondjuk felteszek magamról egy vlogot elrabolhatnak?
A legjobb barátnőm volt a Volt fesztiválon és ott megismert egy srácot aki Mexikói és 2 napot együtt töltöttek a fesztiválon. Azóta is beszéltek és most ősszel úgy néz ki hogy Pestre jön a srác 1 hétvégére és találkozni szeretnének illetve lesznek ott a srácnak más...
Tegnap eltűnt Egerben egy kislány elvileg magától távozott az otthonából azóta keresi a rendőrség. Valamiért megérintett a hír mivel én Egerben tanulok tovább.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!