Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha az ufók elrabolhatnák az...

Ha az ufók elrabolhatnák az anyósotokat akkor azt hagynátok?

Figyelt kérdés
ápr. 26. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Régi vicc, de nagyon igaz. Visszahoznák elég hamar, sőt még fizetnének is, hogy visszavegyem😁😁😁😁
ápr. 26. 17:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán! Még csomagolni és segítenék neki, csak vigyék!
ápr. 26. 17:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszi a lányát is akkor mindenképpen :)
ápr. 26. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem,inkább anyámat vinné..
ápr. 26. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mit tehet az ember egy nagyobb hatalommal szemben? A kedves mama nekik magyarázza, hogy kellene egy új űrhajó, mert ami van már régi, meg ilyenek.
ápr. 26. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök mindegy, hogy ki vagy mi rabolja el, csak valaki vigye már.
ápr. 26. 22:44
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem
ápr. 27. 04:08
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Nana!!! A pulttól való távozás után reklamációt nen fogadunk el....
ápr. 27. 14:22
 9/15 Metionin ***** válasza:
77%
Csak ha nem hozzák vissza. Bár szerintem elég hamar kiraknák valami lakatlan bolygón amint elkezdene kötekedni, hogy az análintrúder nem elég márkás vagy az űrhajó nem elég drága :D
ápr. 27. 17:31
 10/15 Avair2010 ***** válasza:
Ha lenne anyósom, az valószinüleg jó ember volna.
máj. 2. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyarországról is elrabolhatnák helikopterekkel Orbán Viktort?

Mondjuk az ellenséges Brüsszel, úgy, mint ahogyan az USA elrabolta Venezuela elnökét. BUÉK!

Elrabolhattak,megerőszakolhattak volna?voltál olyan helyzetben?

ha nem is történt meg veled,de mikor olyan történetet hallasz,gondoltál rá,hogy kerültél kockázatos helyzetekbe? nô vagyok,8 éves koromtól már egyedül is jártam suliba( mások is),csak egy 16 éves cigo lány ültetett földre az utcán,és rígatott minket kb 1 óràn át...

Ha felteszem magam youtubra elrabolhatnak?

Mondjuk felteszek magamról egy vlogot elrabolhatnak?

Elrabolhatnak minket a barátnőmmel?

A legjobb barátnőm volt a Volt fesztiválon és ott megismert egy srácot aki Mexikói és 2 napot együtt töltöttek a fesztiválon. Azóta is beszéltek és most ősszel úgy néz ki hogy Pestre jön a srác 1 hétvégére és találkozni szeretnének illetve lesznek ott a srácnak más...

Szerintetek Hegymegi Boglárkát és a hozzá hasonló eltűnt gyerekeket bántalmazták esetleg molesztálták és megszökött vagy elrabolhatták inkább?

Tegnap eltűnt Egerben egy kislány elvileg magától távozott az otthonából azóta keresi a rendőrség. Valamiért megérintett a hír mivel én Egerben tanulok tovább.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!