Mit tegyek, ha nincs kedvem jópofizni az anyósommal anyák napján?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mondjuk csak nekem nem világos, hogy miért kéne bárkinek köszöntenie az anyósát?
Nálunk egyik exemnél rendes hiszti volt ebből, de akkor sem vágtam, hogy nekem mi közöm az ő anyjához vagy miért kéne bármit adnom neki.
Van saját anyám, és oké, hogy egy idióta hülyepi..., de attól ő az anyám :D

válasza:"Mondjuk csak nekem nem világos, hogy miért kéne bárkinek köszöntenie az anyósát?"
Kelleni nem kell, csak illendő. A párod anyja. Mi a nagyszülőket és q keresztszülőket is szoktuk köszönteni. Sőt, tavaly óta, amióta megszuletett az unokám a lányomat is, mert ő is anya.

válasza:

válasza:18
Ha rossz a kapcsolat a férjjel, akkor el kell válni tőle. Ha jó vele q kapcsolat, akkor illő lenne megtisztelni azzal, hogy normálisan viselkedik az anyjával. Ha valakinek ennyire nehezére esik csaladosdit játszani, az ne csinálja, éljen egyedül

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elég régóta rosszban vagyunk, de mióta megszületett a gyerekünk teljesen kifordult magából. Néhány eset hogy értsétek. - ha eljönnek hozzánk megnézni az unokát, mindenbe is bele köt, beleszól. Múltkor pl megjegyezte hogy milyen szép rend van nálatok, végre volt idő...
Olyan dolgokba kontárkodik bele amiről halvány lila fingja sincs. Van egy elképzelése hogyan kell csinálni a dolgokat, úgy ahogy ő tanulta lánykorában és később. Csakhogy nekünk más az életvitelünk. Idejön, és úgy elkezd tenni-venni a házban hogy közben itthon sem...
Anyósom nagyjából egy éve neheztel rám, mindig éreztem hogy valahogy fura velem de ennyi. Pár hete viszont nem bírtam ezt a feszültséget, úgyhogy rákérdeztem. A baja az, hogy tavaly a születésnapomra a szüleimtől egy utazást kaptam ahová velük mentem el (tehát a...
Az albérletéből kiteszik, másikat pedig nem tud szerezni annyiból, amennyi nyugdíjat kap. A gyerekei sem állnak túl jól, nem tudnak segíteni. Mit lehet ilyen esetben tenni?
A férjemet mindig is irányítani akarta, de ő nagyon makacs típus 14 évesen elköltözött otthonról rokonokhoz az ország másik felére onnan ahol az anyja lakott (nyilván talnulni). Aztán mi egyetem alatt össze jöttünk, és a kedves anyós utált mert ő nem ilyen feleséget...
Sajnos anyagiak miatt együtt élünk. Nem ideális de, máshogy nem tudjuk segíteni. Valami állandó kényszert érez arra, hogy a gyerekeink játékai között pakolásszon és kiselejtezze a már nem megfelelőeket, tanárnő volt és 4 gyereket felnevelt, szóval ő aztán mindent is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!