Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miről szoktatok beszélgetni...

Miről szoktatok beszélgetni az anyósotokkal, apósotokkal ha találkoztok?

Figyelt kérdés

Főleg azoknak szólna a kérdésem akik szoktak találkozni a párjuk / házastársuk szüleivel és alapvetően jó vagy normális viszonyban vannak vele. :D

Kedvelem anyósomékat, de nem nagyon van közös témánk. Átmegyünk hozzájuk, minden alkalommal megkérdezik hogy mi újság melóban, én minden alkalommal megmondom hogy semmi extra (nincs kedvem hétvégén melóval foglalkozni és arról beszélni), és kb ennyi. Néha még megkérdezik hogy szüleim jól vannak-e, amire válaszolok hogy igen.

Aztán ennyi, utána a férjemmel beszélgetnek, én meg csak ücsörgök egy másfél-két órát. :D Aranyosak amúgy, de így eléggé időpazarlásnak érzem néha.

Ti miről szoktatok beszélgetni, milyen közös témáitok vannak?

máj. 5. 11:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán ennyi, utána a férjemmel beszélgetnek, én meg csak ücsörgök egy másfél-két órát.'

Na és a férjed miről beszleget veluk? Be lehet szépen kapcsolódni.

Apósom nem el mar, anyósom nálunk lakik, de konkrétan mindenről lehet beszélni.

máj. 5. 15:01
 12/31 anonim ***** válasza:
Főleg a gyerekekről beszélünk.
máj. 5. 15:33
 13/31 A kérdező kommentje:

Férjemmel munkáról beszélgetnek (korábban egy helyen dolgoztak, most egymással partner munkahelyeken), meg hogy mi újság olyan régi ismerősökkel akikről nekem fogalmam sincs hogy kik. :D

Nem tartom magam karót nyeltnek, kifejezetten sok dolog érdekel, pont az a 2-3 nem nagyon ami őket igen.

máj. 5. 15:35
 14/31 anonim ***** válasza:
Szinte bármiről, én nagyon szeretem az anyósomat és szerencsére ő is engem, így nem nehéz bármilyen témában jól elbeszélgetnünk, legyen az munka, főzés, szabadidős programok, család, ismerősök, néha megyünk együtt rendezvényekre is.
máj. 5. 15:46
 15/31 anonim ***** válasza:
Gondolom sütni-főzni mindketten szoktatok. Megkérdezed mit főzött, vagy hogy csinálta ezt finom sütit, és folytatjátok azzal, ami épp eszetekbe jut. Más nőkkel tudsz beszélgetni? Kb ugyanúgy kell. Anyósommal egész nap sem tudtuk kibeszélgetni magunkat, mindig maradt valami, amit majd "legközelebb ne felejtsük el".
máj. 5. 16:54
 16/31 A kérdező kommentje:

Szeretek sütni-főzni de sose értettem hogy mit lehet róla beszélgetni. Nem nagyon érdekel más mit főz, és azt se szeretem ha bele akarnak szólni hogy én mit hogy főzzek. De igazából ez néha szokott menni, kb 20 másodperc alatt letudjuk a ki mit főzött kört.

Más nőkkel (vagy férfiakkal) akkor tudok beszélgetni ha van közös érdeklődési kör.

máj. 5. 17:34
 17/31 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy veled én sem tudnék beszélgetni, ahhoz ugyanis min. kettő kell. Ha nem tudtok az első mondatnál továbblépni, akkor nincs mit tenni: hallgatsz, mint a sült hal, senki sem fogja erőltetni az egyoldalú csevegést.
máj. 5. 17:42
 18/31 anonim ***** válasza:
59%
Hát, ha te senkivel nem tudsz mininális szinten sem kommunikálni, akkor van némi autizmusod.
máj. 5. 18:29
 19/31 anonim ***** válasza:
57%
Én nem igazán kedvelem az anyósom, feleségem szokta àthívni hozzànk. Anyósommal nem igazàn tudok beszélgetni, mert vagy folyamatosan màs embereket szid, vagy kéretlen tanàcsokat osztogat. Gyerekekkel nem igazàn foglalkozik. Ilyenkor csak hallgatok és ennyi. Ha nem gyakran van nàlatok ilyen találka, én nem erőltetnèm a beszélgetèst, csendben maradnék, aztán ennyi, majd mentek haza úgyis
máj. 5. 18:31
 20/31 anonim ***** válasza:
De akkor veled miről lehet beszélni, kérdező?
máj. 5. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Fiús anyukák, ti úgy álltok az anyósotokhoz, ahogy ti szeretnétek, ha hozzátok állna a menyetek egyszer?

Sok kérdés van itt gyakorin meg redditen ugye arról, hogy a nők nagyon megkülönböztetik a saját családjukat a férjükétől, anyós nem mehet szülés után, max. fél órára látogatni, nem unokázhat annyit, úgyis sz*r lesz, bármit csinál, bezzeg a feleség anyja, mindig csak...

Nők, őszintén, ti kettős mércét használtok az anyósotokkal kapcsolatban?

Volt egy kérdes, amiben erről írtak, hogy sok nő elvárja, hogy a pasija kb. felejtse el az anyja létezését. A 18-as kommentben részletesen is kifejtették. En is látom amúgy ezt a jelenséget, de a gyakorin mégis mindenki az anyósat szidja. Ti ha őszinték vagytok...

Hogy reagálnátok, ha anyósotok a gyereketeket úgy hívná, hogy "EZ"?

Fél éves lesz lassan a pici és mindig úgy hívja, hogy "ez" Egyszer már szóltam olyan viccesen-komolyan, hogy ne szólítsa így, mert van neve. Akkor sógornőmmel (anyósom lánya) összenéztek és sógornőm mosolygott az anyjára. Ma mikor már tobbedjére ismét úgy hívta a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!