Miről szoktatok beszélgetni az anyósotokkal, apósotokkal ha találkoztok?
Főleg azoknak szólna a kérdésem akik szoktak találkozni a párjuk / házastársuk szüleivel és alapvetően jó vagy normális viszonyban vannak vele. :D
Kedvelem anyósomékat, de nem nagyon van közös témánk. Átmegyünk hozzájuk, minden alkalommal megkérdezik hogy mi újság melóban, én minden alkalommal megmondom hogy semmi extra (nincs kedvem hétvégén melóval foglalkozni és arról beszélni), és kb ennyi. Néha még megkérdezik hogy szüleim jól vannak-e, amire válaszolok hogy igen.
Aztán ennyi, utána a férjemmel beszélgetnek, én meg csak ücsörgök egy másfél-két órát. :D Aranyosak amúgy, de így eléggé időpazarlásnak érzem néha.
Ti miről szoktatok beszélgetni, milyen közös témáitok vannak?

válasza:

válasza:22# „A művelt ember mindenkihez tud szólni, de nem mindenki tud a művelthez.” vagy ha ez jobban tetszik: „A professzor el tud beszélgetni a kanásszal, de a kanász nem tud elbeszélgetni a professzorral.”
"Akit kielégít a mit főztem mint téma," A beszélgetés indításához jó lehet, éppúgy, mint pl. az időjárás.

válasza:

válasza:22, azért, mert én szívesen elbeszélgetek a Világirodalom remekei klasszikus könyvsorozatról, attól még el tudok beszélgetni a főzésről is. Ez nem vagy/vagy kérdés, a magas intelligenciájú emberekkel is megtörténnek a hétköznapi dolgok.
A kérdező az, akivel semmiről nem lehet elbeszélgetni, hát szívesen lennek 30 év múlva a menye/veje, mert ugyanigy érezném magam mellette, hogy kuksolnék, merthát semmi általanosról nem lehet vele beszélni, és azért mégsem vesézhetjük ki minden alkalommal a görög filozófusokat.

válasza:

válasza:

válasza:Anyósom nem egy intelligens nő,vele bájcsevej, mit csináltam a héten,hogy nő a virág, néztem e a Valóvilágot tegnap. Viszont mindenkit ismer mert kis vegyesboltjuk van és rengeteg sztorija van amiket jól ad elő, szórakoztató.
Apósommal bármiről lehet. Ő mindig, mindentől tájékozott.

válasza:Anyósommal nem beszélgetünk. Ő mondja, én meg hallgatom. Világéletében tanár volt, a mai napig nem tudott ezen túllépni, pedig már több, mint tíz éve nyugdíjas. Neki végig kell beszélnie a 45 percet emelt hangerőn, hogy a hátsó sor is hallja, akkor is, ha Kovács Pistike már megint dumál. Mondja a magáét, nekem egyik fülemen be, a másikon ki, néha helyeselek, hogy el ne veszítse a kontrollt. Teljesen jó, nem érdekli, hogy figyelek-e, csak helyeseljek.
Apósommal meg bármiről lehet beszélgetni, ami műszaki terület. Kohásztechnikusként végzett, dolgozott is benne jó 20 évig, majd váltott és csavarokat, kötőelemeket kezdett forgalmazni. Az égvilágon mindent tud, fejből nyomja a vas-karbon állapotábrát, a szabványos kötőelemeket is fejből tudja, minden facsavarról mondja, milyen a menetemelkedése, felüdülés neki, ha kettesben maradunk, nem kell a felesége folyamatos szónoklatát hallgatnia, hanem a saját érdeklődési köréről beszélhet. Mivel én is műszaki területen dolgozom, mindig vannak sztorik, amikre reagál, holott ő is jó régen nyugdíjas, de érdekli, hogy megy manapság az aktív dolgozók világa.
Sehol nem írtam olyat, hogy “senkivel”. Két (2db) emberről írtam…
Egyszerűbb felsorolni hogy miről nem. :D rengeteg dolog érdekel, könyvek, filmek, sorozatok, videojátékok, popkultúra, napi hírek, politika, történelem, szociológia, természettudomànyok (mostanában őslényekre és rendszertanra nagyon rà vagyok kattanva, de a csillagászat-űrkutatás is óriási kedvencem gyerekkorom óta), fotózás, művészetek, vallás, filozófia, sportok, utazás, stb stb. Órákat tudok beszélgetni olyannal akivel van közös témánk :) de az ilyen “mit főztél, mizu melóban” nem annyira hoz lázba…

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sok kérdés van itt gyakorin meg redditen ugye arról, hogy a nők nagyon megkülönböztetik a saját családjukat a férjükétől, anyós nem mehet szülés után, max. fél órára látogatni, nem unokázhat annyit, úgyis sz*r lesz, bármit csinál, bezzeg a feleség anyja, mindig csak...
Volt egy kérdes, amiben erről írtak, hogy sok nő elvárja, hogy a pasija kb. felejtse el az anyja létezését. A 18-as kommentben részletesen is kifejtették. En is látom amúgy ezt a jelenséget, de a gyakorin mégis mindenki az anyósat szidja. Ti ha őszinték vagytok...
Fél éves lesz lassan a pici és mindig úgy hívja, hogy "ez" Egyszer már szóltam olyan viccesen-komolyan, hogy ne szólítsa így, mert van neve. Akkor sógornőmmel (anyósom lánya) összenéztek és sógornőm mosolygott az anyjára. Ma mikor már tobbedjére ismét úgy hívta a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!