Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósjelölt kitalálta magának...

Anyósjelölt kitalálta magának a semmiből, hogy én utálom Őt, és borította a bilit, szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy nem utálom (vagyis inkább úgy mondom, hogy eddig nem utáltam), teljesen közömbös ember volt nekem mindig is. Amúgy is introvertáltabb vagyok, szóval nem szoktam mindenkivel egyből olyan viszonyban lenni, mintha legjobb barátok lennénk.

Nos egyik nap kitalálta, hogy én Őt tuti utálom. Nincs ezzel gond szerintem, ha valaki ezt bebeszéli magának, lelke rajta, de ezzel az információval ment is a páromhoz, és elmondta neki, hogy én utálom Őt.

A párom pedig ezt komolyan vette, és kvázi azt mondta, hogy nem tudja, hogy hogyan tudna együtt lenni egy olyan pasival hosszútávon, aki nem szereti az anyját.

Elmondtam neki, hogy nem nem utálom anyukádat, nem tudom, hogy pontosan mit vár tőlem, mit szeretne, de nem nem utálom, és amúgy tegyük fel, hogy utálom, szerinte normális-e ezt elmondani a lányának? Végülis kiről is szól akkor a kapcsolatunk? Rólunk, vagy rólunk + az anyjáról?

Alapból is tudtam, hogy a normálisnál sokkal elfogultabb az anyjával szemben, de az, hogy minden ment rendben, elejt egy megjegyzést az anyja, és telibe ellenem fordul, és mondjuk nem azt mondja, hogy állj meg, ne avatkozz bele a kapcsolatunkba, az picit rosszul esik.

máj. 5. 15:56
1 2 3
 1/24 Kv-An ***** válasza:
8%

Biztos nem egyforma az emberek toleranciája, de a történeted nekem nem kicsit esne rosszul. Egy másik kérdés alá írtam a sajátunjat.

""29/33 A te válaszod:

27 igen megértem ha valaki így érzi. Nem vagyunk egyformák. Arról nem is szólva ha családon rokonokon múlik sose leszünk egy pár, főleg a férjem részéről. Nem tetszett, hogy több gyerekes anya vagyok. Bemutatkozáskor már egyből láttam mellettem áll, egyetlen negatív hangot se tűrt meg senkitől, biztos vagyok benne bárkinek szószerint beverte volna képét ha nem ért a szép szóból.An""

máj. 5. 16:40
 2/24 anonim ***** válasza:
95%

Az ember a barátját megválogathatja, a családját nem.

Te most egy olyan helyzetben vagy, hogy a leendő családodat megválogathatod.

Javaslatom, hogy ilyen leendő anyós esetén válogasd meg. Már ha érted, hogy mondom.

máj. 5. 17:07
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Ezek szerint majd a kedves mama fog párt választani a lányának. Nem nagyon kapálóznék ezért a kapcsolatért a helyedben, jobb nem lesz.
máj. 5. 18:07
 4/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem véletlenül van az a bölcs mondás, és magam körül is számos példát látok erre: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!

Vagyis, ha az anyja a fent bemutatott, irigy, gonosz, rosszindulatú boszorkány, aki ilyen befolyással van a lányára, akkor vedd a kabátodat és köszönj el ettől a családtól!

A bemutatott műbalhé csak azt szolgálja, hogy szétválasszon benneteket, okot keresett a balhézásra.

Add meg neki az örömet és köszönj el!

Sőt, köszönd meg anyósodnak egy nagy csokor virággal, hogy felnyitotta a szemedet!

máj. 5. 18:12
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Mehetne mindkettő...

A párkapcsolatban nekem nem férne bele,hogy gondolkodás és kérdezés nélkül személyeskedik vagy ultimátumot ad a másik azért ,mert más állított rólam valamit.

Amúgy hány éves? Mert 17 évesen még elmegy egyszer,mert éretlen, tapasztalatlan, de ha felnőttek vagytok,akkor már nem egészséges így.

máj. 5. 18:43
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Kuka ez a kapcsolat...
máj. 5. 18:53
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenben értek egyet az eddigi válaszokkal de abban igen, hogy ez itt most szerintem sem a konkrét esetről szólt, az hogy Te elvileg utálod, csak ürügy volt a műsorozásra. Ez sok mindent elmondt az anyukáról.

A barátnőd pedig szemrebbenés nélkül elhitt mindent az anyjának, és anélkül, hogy Veled beszélt volna, ő már egy kész konklúzióval jött, hogy ő nem tud együtt lenni valakivel, aki nem szereti az anyját. Ez pedig sok mindent elmond a barátnődről.

A fentiekből - szerintem - hosszú távon az következik, hogy az anyuka folyamatosan gondoskodni fog arról, hogy legyen valami műsor, a barátnőd pedig folyamatosan az ő oldalára fog állni. Te meg egyszer majd azon kapod magad, hogy eltöltötted az éltedet azzal, hogy két nővel küzdöttél és az anyós fejében csak képzeletben létező szituációk és problémák miatt magyarázkodtál.

Szerintem is taka. Az ember nyugalma ennél többet ér. Ezt a lányt is valahogy megtaláltad, majd megtalálod a következőt is.

máj. 5. 19:30
 8/24 anonim ***** válasza:
66%

Szakítani akar veled a csaj, már kopogtat az új pali.

Anyuci megtalálta az ürügyet, te meg elhitted a műsort, elkezdtél mentegetőzni.

Ahelyett, hogy kimondtad volna az igazat, hogy igen, utálom az ilyen álszent boszorkányokat, mint anyád!

máj. 5. 19:59
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés az információ, de valószínű, hogy itt valamiféle hierarchia problémáról van szó. Ha az anya mellett nincsen férfi és csak a lánya jelenti számára az emberi kapcsolatot, akkor lehet, hogy az egyedül maradástól fél. Ha van mellette férfi, akkor attól tart, hogy elveszti az uralkodói pozicióját.
máj. 5. 20:41
 10/24 Kv-An ***** válasza:
34%
9 kevés az infó? Az tuti belőlem kijön a fúria ilyen esetben. Egyik testvérem okoskodott a párommal kapcsolatban, igaz más ügyben, évek óta nem beszélünk, nagyjából kidobtam a házból. Később kb. egy év múlva lenyugodva megpróbáltuk megbeszélni, újra összevesztünk.An
máj. 5. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Anyósjelöltem egy alattomos dög?

Mivel lehet egy rosszindulatú vénasszonyt kordában tartani?

Mit tegyek ha az anyósjelöltem ápolása tönkre teszi az életünket?

Nincs segítségünk. Minden a mi nyakunkba szakadt. A párom hallani se akar arról hogy valami kórházba rakjuk az anyját elfekvőbe. Így viszont nincs magánéletünk, nem tudunk menni sehova. A ház rabjai vagyunk, mert állandóan őrizni kell. Párom csak részmunkaidőben...

A lányt szeretem de az anyósjelölt mindenbe beleszól, mi lesz a vége szerintetek?

én 23 ő 22 és már most el maga mellett akarja tartani, nem akarja elengedni megéri ezt így folytatni?

Miért mondta ezt az anyosjelölt a páromnak?

A helyzet az hogy voltam a pàromnàl és szobakerült hogy a pàrom most keményen dolgozik minden nap és nincs megfizetve mert többet melozik mint amennyit kap és erre mondta az anyja hogy ugy sem fogod te birni!

Csak szerintem nem normális ez már az anyósjelölt részéről?

22 vagyok, a barátom 24. 1 éve vagyunk együtt, de már most telt be a pohár nálam. Úgy érzem, h az anyósjelöltem teljesen beleakar szólni a párkapcsolatunkba a barátommal. A párom most végzett egyetemen, munkát keres, augusztusban úgy néz ki, h lesz is egy jól fizető...

Mit tegyek ha ilyen az anyósjelölt?

Nem régen vagyok együtt a mostani párommal. A mostohaanyjával és apukájával él együtt. Apukájával jól kijövök, rendes, mosolygós látszólag kedvel. A párom édesanyja is kedvel, tök jó a kapcsolatunk. Viszont aki az édesapjával együtt él csúnyán viselkedik velem, a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!