Én vagyok a hibás, mert nem engedem ide a férjem retardált testvérét?
Páromnak van egy 5 éves fiútestvére, aki enyhén szólva furcsa. Az óvoda is jelezte már az anyukának, de nem igazán fogja fel mi a baj. Többször volt nálunk, nem tud viselkedni, ordít, rombol, ami engem nem zavar, de megüti a kiskutyámat, ha a kutya a közelébe megy. Százszor szóltam, hogy ne bántsa, azért megy hozzá, mert szereti. Folytatja, legutóbb olyat csapott a kiskutyán, hogy vonyított a kutya, én pedig már hangosan szóltam rá, hogy na, mégegyszer próbáld meg és én is csapok rajtad egyet. Anyuka minden alkalmat szó nélkül nézett, mondjuk azt is nézi hogy a 90 éves nagymamáját megpofozza a gyerek, róla meg ne is beszéljünk, mert konkrétan csapkodja a gyerek. Mondtam, hogy amíg nem tanítja meg viselkedni a gyerekét NEM jöhet ide, mert egy mentett, amúgy is félős, 2kg-os kiskutyáról van szó és nem, nem érdekel egy cseppet sem, hogy ő még gyerek, más gyerek sem bántja az állatokat és tud viselkedni. Nyilván tudom milyen mentális problémája lehet a gyereknek azon kívül, hogy nincs megnevelve, de van egy határ. A gyerekeket is bántja az oviba, illetve otthon is az állataikat.
Tanácsokat szeretnék, ti hogyan kezelnétek.
25N, 30F

válasza:“ Anyuka minden alkalmat szó nélkül nézett, mondjuk azt is nézi hogy a 90 éves nagymamáját megpofozza a gyerek, róla meg ne is beszéljünk, mert konkrétan csapkodja a gyerek.”
Amelyik valaszolo szerint a kerdezo a nem normalis, meg a turelmetlen, hat.. annak hasonlo gyereket kivanok a kozelebe, aki odamegy a semmibol es lekever egyet.

válasza:

válasza:Minek engeded be?
Mind valamelyik szülő nyakán laktok vagy mi, hogy ennyit találkoztok? Ha nem egymás hegyén-hátán vagytok akkor nem értem minek kell beengedni a saját házadba

válasza:#10-es, ez biztosan elkerülte a figyelmedet: "a 90 éves nagymamáját megpofozza a gyerek"
Eszerint a nagymamát is el kellene zárni, mert tőle is fél?
Kérdező, igazad van. A kutyám van itthon, aki fél tőle, ne jöjjön ide. Ha a gyerek nem tud viselkedni, saját otthonában romboljon, az én házam nem az ő játszótere.

válasza:

válasza:#16, "kétlem, hogy anyuci csak csöndben ül és nem szól"
Nem ütögetés, de láttam ilyet: a kórházban az 5-6 év körüli kisfiú felrúgta a szemeteskukát a folyosón, anyuka reakciója: "jól van, Dávidka".

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pszichiátriai értelemben
Gyorsétteremben kezdtem dolgozni egy ideje, és nem győzöm felfogni a látottakat. Egy pár beült abba a helyiségbe, amit hétvégék kivételével nem lehet használni, el is lett kerítve. Ők azt félretolták és beültek. Én mondtam, hogy nem lehet ott tartózkodni, ők meg holmi...
Majdnem naponta füvezik (anyukám is néha)vagy 2-3x és kb mintha már azt szeretné hogy takarodjak el itthonról.. nagyon nagy hülyeségeket csinál és azt se tudja mivan..
Baratnomnel aludnek 15!! eves vagyok, de nem mert minek nem bekescsaban laknak, tok felesleges. Mire jo ez nekik noverem 17 o sose aludt meg baratnojenel, mert neki se engedik, ha elmesz ott is maradhatsz az ajton nem kell visszajonnod, normlais viselkedes miert ilyen...
Bocsi nagyon dühös és tehetetlen vagyok. Anyámék szinte teljesen az alapján hozzák a döntéseiket, hogy miket mondanak nekik a "jósok". Nem tűnik fel nekik, hogy ez miatt kb tönkre tették az életüket ( meg az én jövőmet is megnehezítették) Példa: anélkül vettek házat,...
A párom öccse sokkal fiatalabb nálam. Egy nagydarab gyerek lett, nem szeretnék fölösleges ítélkezésbe menni, de egy IQ fighter. Teljességgel antiszociális. Néha tök jó fej, néha meg a gátlások és az emberség teljesen kivész belőle. Ebből kifolyólag összeszedett már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!