Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én vagyok a hibás, mert nem...

Én vagyok a hibás, mert nem engedem ide a férjem retardált testvérét?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy 5 éves fiútestvére, aki enyhén szólva furcsa. Az óvoda is jelezte már az anyukának, de nem igazán fogja fel mi a baj. Többször volt nálunk, nem tud viselkedni, ordít, rombol, ami engem nem zavar, de megüti a kiskutyámat, ha a kutya a közelébe megy. Százszor szóltam, hogy ne bántsa, azért megy hozzá, mert szereti. Folytatja, legutóbb olyat csapott a kiskutyán, hogy vonyított a kutya, én pedig már hangosan szóltam rá, hogy na, mégegyszer próbáld meg és én is csapok rajtad egyet. Anyuka minden alkalmat szó nélkül nézett, mondjuk azt is nézi hogy a 90 éves nagymamáját megpofozza a gyerek, róla meg ne is beszéljünk, mert konkrétan csapkodja a gyerek. Mondtam, hogy amíg nem tanítja meg viselkedni a gyerekét NEM jöhet ide, mert egy mentett, amúgy is félős, 2kg-os kiskutyáról van szó és nem, nem érdekel egy cseppet sem, hogy ő még gyerek, más gyerek sem bántja az állatokat és tud viselkedni. Nyilván tudom milyen mentális problémája lehet a gyereknek azon kívül, hogy nincs megnevelve, de van egy határ. A gyerekeket is bántja az oviba, illetve otthon is az állataikat.

Tanácsokat szeretnék, ti hogyan kezelnétek.

25N, 30F

júl. 5. 19:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
78%

“ Anyuka minden alkalmat szó nélkül nézett, mondjuk azt is nézi hogy a 90 éves nagymamáját megpofozza a gyerek, róla meg ne is beszéljünk, mert konkrétan csapkodja a gyerek.”

Amelyik valaszolo szerint a kerdezo a nem normalis, meg a turelmetlen, hat.. annak hasonlo gyereket kivanok a kozelebe, aki odamegy a semmibol es lekever egyet.

júl. 6. 01:53
 12/62 anonim ***** válasza:
10%
11 Azért azt vegyük hozzá, hogy szeretnek túlozni az emberek, hogy nekik legyen igazuk. A másik oldal nincs itt, hogy megvédje magát. Egyébként ha ezt látja a kérdező , akkor ő is ugyanúgy szólhat anyukának, hogy szóljon rá a gyerekre.
júl. 6. 06:57
 13/62 anonim ***** válasza:
74%

Minek engeded be?

Mind valamelyik szülő nyakán laktok vagy mi, hogy ennyit találkoztok? Ha nem egymás hegyén-hátán vagytok akkor nem értem minek kell beengedni a saját házadba

júl. 6. 07:20
 14/62 anonim ***** válasza:
80%

#10-es, ez biztosan elkerülte a figyelmedet: "a 90 éves nagymamáját megpofozza a gyerek"

Eszerint a nagymamát is el kellene zárni, mert tőle is fél?

Kérdező, igazad van. A kutyám van itthon, aki fél tőle, ne jöjjön ide. Ha a gyerek nem tud viselkedni, saját otthonában romboljon, az én házam nem az ő játszótere.

júl. 6. 07:21
 15/62 A kérdező kommentje:
Kedves 9,10 nem fogom a kutyát elzárni a saját házában, ő ott lakik, nem neki kell alkalmazkodni
júl. 6. 07:38
 16/62 anonim ***** válasza:
11%
14 nem kerülte el, mint írtam egy másik hozzászólásomban az emberek szeretnek túlozni és nincs itt a másik oldal, hogy elmondja a saját oldalát. Egy 5 éves gyerek szerintem olyan erőset nem tud ütni és kétlem, hogy anyuci csak csöndben ül és nem szól. De akkor ezek szerint a kérdező se szól, ha látja?
júl. 6. 07:40
 17/62 anonim ***** válasza:
87%

#16, "kétlem, hogy anyuci csak csöndben ül és nem szól"

Nem ütögetés, de láttam ilyet: a kórházban az 5-6 év körüli kisfiú felrúgta a szemeteskukát a folyosón, anyuka reakciója: "jól van, Dávidka".

júl. 6. 07:45
 18/62 anonim ***** válasza:
71%
Onnantól, hogy folyton bántja a kutyát, nincs miről beszélni. Takarodó. Én a gyereket is úgy elverném a kutyám miatt, mint a lovat, utána ránézni se merne - de ezért is voltam vazektómián, nem akarok ilyen miatt ülni.
júl. 6. 07:52
 19/62 anonim ***** válasza:
72%
10es akkor az óvodai gyerekektől is fél azert veri őket? Nem vagy normális ha te hagynád, hogy egy hülye kis retardált kölyök a kutyákat/kutyádat verje... Mi lesz később belőle? GYILKOS
júl. 6. 08:16
 20/62 anonim ***** válasza:
75%
Biztos, hogy nem engedném be a házamba
júl. 6. 08:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Bizonyos emberek miért ennyire retardáltak?

Gyorsétteremben kezdtem dolgozni egy ideje, és nem győzöm felfogni a látottakat. Egy pár beült abba a helyiségbe, amit hétvégék kivételével nem lehet használni, el is lett kerítve. Ők azt félretolták és beültek. Én mondtam, hogy nem lehet ott tartózkodni, ők meg holmi...

Mit tegyek ha már nagyon elegem van füves apukából?

Majdnem naponta füvezik (anyukám is néha)vagy 2-3x és kb mintha már azt szeretné hogy takarodjak el itthonról.. nagyon nagy hülyeségeket csinál és azt se tudja mivan..

Normalisak a szuleim?

Baratnomnel aludnek 15!! eves vagyok, de nem mert minek nem bekescsaban laknak, tok felesleges. Mire jo ez nekik noverem 17 o sose aludt meg baratnojenel, mert neki se engedik, ha elmesz ott is maradhatsz az ajton nem kell visszajonnod, normlais viselkedes miert ilyen...

Hát nem retardált, aki elhiszi, amit mondanak neki a TV-jósok?

Bocsi nagyon dühös és tehetetlen vagyok. Anyámék szinte teljesen az alapján hozzák a döntéseiket, hogy miket mondanak nekik a "jósok". Nem tűnik fel nekik, hogy ez miatt kb tönkre tették az életüket ( meg az én jövőmet is megnehezítették) Példa: anélkül vettek házat,...

Magyarázkodom kéne egy retardált, antiszociális kreténnek?

A párom öccse sokkal fiatalabb nálam. Egy nagydarab gyerek lett, nem szeretnék fölösleges ítélkezésbe menni, de egy IQ fighter. Teljességgel antiszociális. Néha tök jó fej, néha meg a gátlások és az emberség teljesen kivész belőle. Ebből kifolyólag összeszedett már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!