Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én vagyok a hibás, mert nem...

Én vagyok a hibás, mert nem engedem ide a férjem retardált testvérét?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy 5 éves fiútestvére, aki enyhén szólva furcsa. Az óvoda is jelezte már az anyukának, de nem igazán fogja fel mi a baj. Többször volt nálunk, nem tud viselkedni, ordít, rombol, ami engem nem zavar, de megüti a kiskutyámat, ha a kutya a közelébe megy. Százszor szóltam, hogy ne bántsa, azért megy hozzá, mert szereti. Folytatja, legutóbb olyat csapott a kiskutyán, hogy vonyított a kutya, én pedig már hangosan szóltam rá, hogy na, mégegyszer próbáld meg és én is csapok rajtad egyet. Anyuka minden alkalmat szó nélkül nézett, mondjuk azt is nézi hogy a 90 éves nagymamáját megpofozza a gyerek, róla meg ne is beszéljünk, mert konkrétan csapkodja a gyerek. Mondtam, hogy amíg nem tanítja meg viselkedni a gyerekét NEM jöhet ide, mert egy mentett, amúgy is félős, 2kg-os kiskutyáról van szó és nem, nem érdekel egy cseppet sem, hogy ő még gyerek, más gyerek sem bántja az állatokat és tud viselkedni. Nyilván tudom milyen mentális problémája lehet a gyereknek azon kívül, hogy nincs megnevelve, de van egy határ. A gyerekeket is bántja az oviba, illetve otthon is az állataikat.

Tanácsokat szeretnék, ti hogyan kezelnétek.

25N, 30F

júl. 5. 19:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan, felőlem lehetne az angol királynő is akkor sem viselkedhet így senkivel, főleg nem egy ártatlan állattal. Ha az anyja nem neveli meg, akkor majd én. Ha meg autista vigye orvoshoz vagy a pszichiátriára.
júl. 6. 10:50
 32/62 anonim ***** válasza:
26%
Sokat elmond rolad, ahogy arrol a kisgyerekrol beszelsz.
júl. 6. 10:52
 33/62 anonim ***** válasza:
70%
Az anyjáról meg azt hogy nem törődik ezzel a viselkedéssel, főleg hogy már állatokat is kínoz a gyerek. Ez normális dolog?
júl. 6. 10:54
 34/62 anonim ***** válasza:
67%
#32 te tipikusan olyan ember lehetsz, aki nem tud gyereket nevelni, ezért mindenki más a hülye, csak mert nem tolerálják a neveletlen viselkedést :D Inkább csak te vagy inkompetens, de remélem nincs is gyereked.
júl. 6. 11:05
 35/62 anonim ***** válasza:
86%
Észrevettem már, hogy ha egy gyerek neveletlen, rögtön rásütik hogy autista, SNI-s, és felmentik a deviáns viselkedés alól, és még kb. a mi durva anyánkat hogy ezt nem viseljük el és megszóljuk. Ez nem így működik. Itt az anyuka nem működik együtt még az ovival sem. Meddig vár? Míg a gyereke meggyepál egy másikat úgy, hogy ne adj isten kiveri a szemét valamivel vagy beveri a fejét? Utána megy majd az óbégatás.
júl. 6. 11:18
 36/62 anonim ***** válasza:
85%
Ha jól értem a párod 30 éves, a testvére 5 éves, akik egy anyától vannak? A 25ös válaszodban azt írod, anyuci 45 év alatti...... Ha ez igaz, akkor ez elég sokat elárul anyuciról is.....
júl. 6. 11:35
 37/62 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is ezen kadt fenn a szemem, szóval a férjedet 15 évesen szülte?
júl. 6. 11:52
 38/62 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy mi ebben a hihetetlen? A tiniterhesség létező jelenség.
júl. 6. 11:53
 39/62 anonim ***** válasza:
74%
Anyuka 45 alatti?! A férjed meg 30? Hány évesen szülte a férjedet? 15 éves kora előtt... ?
júl. 6. 12:18
 40/62 anonim ***** válasza:
64%

Neeem, szerintem a kérdező a 30f, a párja a 25n.

Én is egyetértek. Ha autista is a gyerek,akkor is, miért KELL elviselni másoknak?

júl. 6. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Bizonyos emberek miért ennyire retardáltak?

Gyorsétteremben kezdtem dolgozni egy ideje, és nem győzöm felfogni a látottakat. Egy pár beült abba a helyiségbe, amit hétvégék kivételével nem lehet használni, el is lett kerítve. Ők azt félretolták és beültek. Én mondtam, hogy nem lehet ott tartózkodni, ők meg holmi...

Mit tegyek ha már nagyon elegem van füves apukából?

Majdnem naponta füvezik (anyukám is néha)vagy 2-3x és kb mintha már azt szeretné hogy takarodjak el itthonról.. nagyon nagy hülyeségeket csinál és azt se tudja mivan..

Normalisak a szuleim?

Baratnomnel aludnek 15!! eves vagyok, de nem mert minek nem bekescsaban laknak, tok felesleges. Mire jo ez nekik noverem 17 o sose aludt meg baratnojenel, mert neki se engedik, ha elmesz ott is maradhatsz az ajton nem kell visszajonnod, normlais viselkedes miert ilyen...

Hát nem retardált, aki elhiszi, amit mondanak neki a TV-jósok?

Bocsi nagyon dühös és tehetetlen vagyok. Anyámék szinte teljesen az alapján hozzák a döntéseiket, hogy miket mondanak nekik a "jósok". Nem tűnik fel nekik, hogy ez miatt kb tönkre tették az életüket ( meg az én jövőmet is megnehezítették) Példa: anélkül vettek házat,...

Magyarázkodom kéne egy retardált, antiszociális kreténnek?

A párom öccse sokkal fiatalabb nálam. Egy nagydarab gyerek lett, nem szeretnék fölösleges ítélkezésbe menni, de egy IQ fighter. Teljességgel antiszociális. Néha tök jó fej, néha meg a gátlások és az emberség teljesen kivész belőle. Ebből kifolyólag összeszedett már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!