Normális ez a szituáció?

válasza:

válasza:

válasza:"meg anyámnak nincs több joga bent lenni szülésnél, mint neki,"
De igen, annak van joga bent lenni, akit TE akarsz. Anyós pajti pedig bekaphatja (ezt tudatosítsátok is benne).

válasza:Abszolút jól kezelted, majd ha ő szül, akkor ő eldöntheti ki legyen a szobában. (És pacsi a férjednek, szuperül kiállt melletted).
Szólj férjednek hogy letiltod mert zargat (mert valszeg őt kezdi el keresni ezután) aztán tedd meg, nem hiszem hogy kell neked a stressz.

válasza:A szülés egy intim, kiszolgáltatott és kemény fizikai-lelki folyamat, nem egy családi mozielőadás, amire bárkinek „joga” van jegyet váltani az unoka miatt.
Szólj a párodnak, hogy tegye helyre az anyját, mert egy hónap múlva a szoptatásba akar beleugatni, meg a fürdetésbe, altatásba.
Édesanyád lesz a szülésznőd is egyben, vagy "csak" érzelmileg támogat majd?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nemrég véget ért egy igen hosszu kapcsolatom , melyet igazábol már annyira nem is bánok mivel nem működtek jól a dolgok, sokszor mar kellemetlen volt, azonban képbe került egy fiatal hölgy akiért eléggé odáig meg vissza vagyok annyira szépnek találom. Nos a lányt még...
Szerintetek normális, hogyha ismerkedésnél egy fiú próbál a lány baráti társaságával is jóban lenni? Itt arra gondolok, hogy megkéri a lányt, hogy csináljon csoportot amiben benne van a lány pár barátnője, tehát inkább egy baráti társasághoz akar tartozni, mint egy...
A párom öccsének (25éves) lett új barátnője (27). Elég furcsának tartjuk a lányt, rossz híre van a városban is. Egyik pasit "feji" a másik után. Most a sógorjelölt fizeti neki az albit mert pár nap után összeköltöztek. A lány nem ad bele semmibe. Keveset van otthon...
Egyetemista vagyok, elég messze élek az (egyetem miatt) a városomtól, a barátaimtól. A barátaim szinte minden héten találkoznak, de én csak ritkán tudok velük lenni, mert nem tudok hazajárni gyakrabban a távolság meg a tanulás miatt. Most vizsgaidőszakban a barátaim...
Ha megbetegedek, mindjárt (főleg apa) hibáztatnak, hogy "nem tudsz magadra vigyázni?" s ami a legeslegjobban bánt, hogy azt mondják, csődbe viszem a családot a betegeskedésemmel o.O Most 38°C lázam van, fáj a torkom, elég beteg vagyok.. erre tegnap délután, mikor...
Vettem egy autót. Anyum folyton kölcsön kéri, de lepadkázza, meghúzza, tilosban parkol, képtelen kikerülni a kátyúkat, szóval amit csak el tudtok képzelni...Jogosítványa van,de vezetni abszolút nem tud szegénykém. Mondtam neki,hogy neki is van autója,használja azt,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!