Ti elmondanátok ezt a házaspárotoknak?

válasza:

válasza:"Ha nem kérték a szülei, hogy ne mondd el, akkor elmondanám, hiszen õt is érinti"
Miben erinti? A szülők pénze az a szülők pénze,nem érinti a nagykorú, külön élő gyereket.
Nem állnék oda a férjem elé azzal, hogy anyad kölcsön adta a pénzét a Janinak, max ha valami beszélgetés közben feljonne, akkor mondanám.
Az, hogy nektek van hiteletek, nem tudom hogy jön ide, hacsak nem azt vártad volna, hogy nektek adják ajándékba. A történetben nem ajándékként szerepeltetted a pénzt, hanem kölcsönként, simán lehet hogy írták róla papírt és meg van, miylwn részletekben fizetik majd vissza.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen, elmondanám.
Nincs olyan, hogy anyós neked elmond valamit, de a saját fia, aki a te férjed, ő nem tudhatja meg.
Úgyis ki fog derülni egyszer.
Megbantod vele a férjedet, ha megtudja, hogy te már tudtad, de neki nem mondtad el.

válasza:

válasza:NEM, nem mondanám el.
Ha anyós tudatni akarja a fiával, majd megteszi, amit NEKED mond bárki is, azt nem azért, hogy továbbmondd.
Egyébként meg aaz anyós azt csinál a pénzével, amit akar, ehhez SENKINEK semmi köze, még a fiának sem. (ÉS NEM az ö öröksége - örökség akkortól lesz, hogy meghal az anyós - , hanem az anyós saját vagyona!)
További kérdések:
Apósomnak szombaton volt osztálytalálkozója. Kiderült, hogy látásból ismerem az egyik volt osztálytársát, aki hétfőn utazás során odajött beszélgetni és szinte felelőségre vont, hogy szegény apósomék mennyire vágynak unokára és miért is nem vállalunk gyereket, ennyire...
Konkrét szituációra vagyok kíváncsi, nem személyes tapasztalat. Ha valaki nem tudja megvédeni magát és elvárja, hogy CSAK a párja fenyítse meg a saját szüleit, az nem egy életképtelen ember? Támogatni kell a párunkat, nem pedig megoldani helyette mindent. Szerintem ha...
Nekem barna szemem van, ahogy a kisbabámnak is. Anyósomnak és sógornőmnek kék. Fogtam a babát magammal szembe mfordítva, körbeállt néhány rokon, mire apósom így szólt: „csak a szép szeműket nézi”. Aztán elment anyósom és a sógornőm, és azt mondta: „nincsenek itt a szép...
Jelenleg 36 hetes terhes vagyok. Szóba jött tegnap ebédnél, hogy a férjem és anyukám is bent lesz szülésnél, ő mondta, hogy ő is ott akar lenni, mondtam arról szó sem lehet, nem olyan jó a viszonyunk. Mivel a férjemmel mindketten ott dolgozunk, senki nem problémázott...
Pl. bevásárlás, taxizás, kerti munka, egyéb ügyintézés tekintetében. "Gyerek" amúgy 33N, szülő 72 és 75 évesek. Unoka nincs.
Kíváncsi lennék, ti hogyan látjátok ezt a helyzetet, mert mostanában egyre többet gondolkodom rajta. A párommal lassan 2 éve vagyunk együtt. Az anyósomékhoz elég ritkán, nagyjából évente 1-2 alkalommal megyünk, viszont ilyenkor több napra, általában 4 nap körül....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!