Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Te tegezed az anyósod?

Te tegezed az anyósod?

Figyelt kérdés
Én igen, 26 N,kíváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel!?

2016. jún. 29. 12:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Első találkozáskor mondták, hogy tegeződjünk.
2016. jún. 29. 12:48
 12/32 anonim ***** válasza:
Anyóst igen, apóst nem. 2 év után ajánlotta fel.
2016. jún. 29. 12:58
 13/32 anonim ***** válasza:
58%
Én igen, sőt, már a nagypapám is tegezte a dédanyámat. :) Budapest amúgy, ha ez számít.
2016. jún. 29. 13:09
 14/32 anonim ***** válasza:
82%
Miert kell valakit lepontozni, ha siman leirja, hogy mi naluk a helyzet? Sok barom ezzel mit szeretne kimutatni?!
2016. jún. 29. 13:13
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Az anyós eleve úgy üdvözölt, hogy tegezzem, de nagyon nem állt rá a szám, amit ő végül, néha kicsit viccesen megjegyezve, de elfogadott. Most, hogy eljegyeztük egymást a fiával, most már azért kiköveteli, hogy hát családtag vagyok, nehogy magázódjunk :D Szóval most erőnek erejével próbálom rávenni magam, nem jön természetesen, nem áll rá a szám, de haladok.

23/n

2016. jún. 29. 13:14
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem szívesen, de 10 év párkapcsolat, házasság és gyerek után anyósra hirtelen rájött, hogy igyunk pertut (valószínűleg kapuzárási pánik, mert egy időben kezdett el randizni, fiatalos ruhákat viselni...). Csak azért tegezem, mert most a magázódás lenne bántó. Nekem az könnyebb volt.
2016. jún. 29. 13:58
 17/32 anonim ***** válasza:
35%
anyós jelöltem van,de szem ágába sem lenne tegezni,se a párom a szüleimet..pedig ő nálam idősebb! (26N)
2016. jún. 29. 16:06
 18/32 anonim ***** válasza:

Anyósom az első perctől kezdve kérte, hogy tegezzem, pedig akkor még csak 2 hónapja voltunk együtt. Ez volt 8,5 éve. Apósom csak tavaly engedte meg, pedig mindenki más tegezhette, kivéve engem és a kisebbik sógornőm párját. Mintha mi nem tartoztunk volna a családhoz, elég rosszul esett, de hát ez van. Így is csak egy nagy vita után engedte, fura volt.

A férjem anyut kezdetektől, a párját csak néhány éve. Apukámat az eljegyzés óta, 4 év után tegezhette.

2016. jún. 29. 16:23
 19/32 anonim ***** válasza:
10 éve vagyunk együtt párommal most születik majd az elsö babánk,és nem tegezem mert nem ajánlották fel egyszer sem.De rajtam kivül mindenki tegezheti őket,még a szülei tesojának a gyerekeinek a párjai is akik egy koruak velem.meg a sogornöm is,öis egy idős velem,de ő 2 éve van a családban és magátol tegezi első pillanattól.meg sogorom is.párom a szüleimet az elejétől tegezi.
2016. jún. 29. 18:15
 20/32 anonim ***** válasza:
Elso talalkozastol tegezzuk egymas szuleit.
2016. jún. 29. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!