Ez mennyire egészséges együttélés? Jogosan nem tetszik ez a helyzet?
Ha egy 29 éves férfi az anyjával, a nővérével+férjével+gyerekükkel, és a nagyanyjával él egy házban.
(Ja és ő a párom)

válasza:Hu, te aztan annyira tudod:D
Hidd el nem ezértxd
A kapcsolatunk elején ő le akart oda költöztetni csak én nem akartam

válasza:3
Vagyis nem ő akart elköltözni a családjától és veled osszekoltozni, hanem azt akarta, hogy te költözz oda +1 főnek az ő népes családjába?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:szerintem undorító. Parazita mind. A nagyi/anyu nyakába költöznek és még oda is fialnak. Utálom az ilyeneket.
Az egész banda undorító

válasza:" le akart oda költöztetni"
Nincsennekég elegen? Ez elmebeteg

válasza:#7 Azért ezt így elég merész kijelenteni, nem gondolod?
Az én szüleim is anyai nagyszüleim házában kezdték (3.emeletes családi ház, 2 külön lakrész) én és a tesóm is oda születtünk, aztán, amikor óvodába mentem elköltöztünk sajátba.
Mindketten dolgoztak kamaszkoruk óta egészen a nyugdíjig. Természetesen akkor is mindent maguknak fedeztek, amíg nagyszüleimnél éltünk, csak nyílván lakbért nem kellett fizetniük.
Úgyhogy néha gondolkozz is kicsit, mielőtt leírsz ilyen ocsmányságokat.

válasza:Egészséges. Sok helyen évszázadokig bevett szokás volt hogy a családtagok nem költöznek el, hanem egy nagyobb házban élnek. Manapság van ez a szokás hogy le van nézve az ember ha a szüleivel lakik, vagy látogatja sűrűn a szüleit.
Nem értem az embereket miért kell mindenért is a másik embert lenézni, megszólni és kicsúfolni. A kérdésed értelmetlen. Miért nem költözöl oda hozzájuk? :) Szerintem úgy lenne korrekt, különben meg olyan rossz a gazdasági helyzet az országban hogy indokolt is lenne ha szereted a srácot. Bár ha az én barátnőm a hátam mögött ilyen kérdést tenne fel, elgondolkodnék a párkapcsolat jövőjén.
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire egészséges kapcsolat ez így?Én vagyok túlságosan önző vagy rosszul látom, hogy ennek nem így kellene mennie? Elhanyagolva érzem magam, nincsenek programok, -beszélgetések. Mire hazaér munka után, sokszor fáradt, kedvetlen.
26 éves vagyok és a párom idén lesz 40. Három és fél éve élünk együtt és azonnal kezdeményezte, hogy költözzek hozzá. Finoman szólva beetetett, hogy a tenyerén fog hordozni és egy normális férfinak tűnt, így belementem pár nap után, de megtartottam még a lakásom fél...
Édesanyám hozzánk költözött már 8 évvel ezelőtt , mivel sajnos egyedül nem tudja magát ellátni illetve képtelen egyedül élni a kora és betegsége miatt. Testvérem nincs, igy én vagyok az egyetlen lehetősége ahova tudott jönni. Viszont a párommal az utóbbi időben...
Nos következő a felállás: én 23 éves vagyok(ffi)van egy szakmáról papírom amit nem szeretek és a jelen helyzetben nem is tudnék benne dolgozni ha még akarnék sem. Sem érettségim, sem jogosítványom, semmiről nincs képesítésem kivéve a szakmám. Folyamatosan munkát...
Az "anyóssal egy házban élünk" témák alatt sokan írják, hogy ez nem egészséges, mama pici fia, meg ilyenek. Na és a szomszédban lakásról mi a véleményetek? Kertes házakról van szó.
Ha egy huszonot koruli gyerek meg a szuloknel lakik,es a fizeteset magara kolti,az normalis?Atlagos anyagi korulmenyek kozt elunk,es jol jonne ha beszallna a koltsegekbe legalabb egy minimalis osszeggel.De termeszetesnek veszi,hogy minden ingyen van neki.Soha se all a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!