Mi a véleményetek Augusta Bunge és családfájáról ami egyedi volt a világon?

válasza:

válasza:Mi abban a nagyszerű dolog, hogy pl. az utolsó két leszármazott 18, illetve 15(!) évesen szült?
"ez volt az egyetlen eset a világon ahol 7 generáció élt együtt"
Mivel a fiatalon történő családalapítás pl. Afrikában és Ázsiában mindig is népszokás volt, ezt erősen kétlem, maximum ez az egyetlen eset, amely dokumentálva van.

válasza:"109 évesen lett a legfiatalabb ősanya a világon"
Ez mit jelent amúgy? Félre ne értsd, 109 év nagyon magas kor, de mitől lett "ősanya"?

válasza:

válasza:

válasza:Az itt kommentelőknél hány generáció él? A mi családunkban jelenleg 3, napokon belül 4 lesz, de hogy ez a szám 5ig sem megy fel az tuti
Azért 9 nem semmi

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
20 évesen elköltöztem otthonról. (Vidék) Felöltöztem a fővárosba, ott született egy fiam. Az apjával tönkrement a kapcsolatunk. Gyerektartást nem igen fizet. Egyedül maradtam a kisfiammal. Albérletben élünk, a hónap végén nem sok tartalék marad. Segítségem...
Pl. Kis Borbálát Vándori Béla veszi el. A lány Vándori Kis Borbála akar lenni. Viszont a családban van Vándori Borbála, akit nem kérdezett meg. Ez ok, nem ok?
Szerintetek különleges, egyedi, valamiben nagyon jó és kitűnik a többiek közül, vagy éppen ellenkezőleg, a fiatok/lányotok is olyan, mint a korosztálya, nincs egyénisége, csak elvan, úgymond "12 egy tucat"?
Férjemmel 27 éve vagyunk együtt, 21 éve házasok. Gyerek, anyagiak rendben vannak, megcsalás szóba sem jön. Mégis elfutottunk egymás mellől. Ő otthon ül, munkahely van, de nincs karrier, nem lendületes-fiatalos. Én az ellenkezője. Nagyon szeretem a mai napig, de nem...
19éves lány vagyok. A nyáron fogok összeköltözni a barátommal egy kis albérletben, valószínű egy lakótársunk is lesz, hogy könnyebben boldoguljunk. A lényeg, hogy szüleimmel nagyon rossz a viszonyom, úgy 3-4 éve nem beszélgettünk, csak amikor a nagyiéknál...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!