Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek Augusta...

Mi a véleményetek Augusta Bunge és családfájáról ami egyedi volt a világon?

Figyelt kérdés
Augusta Bunge(109), lánya Ella Sabin(89), unokája Anna Wendland(70), dédunokája Betty Wolter(52), ükunokája Debra Bolling(33), szépunokája Lori Bolling(15), leszármazottja Christopher Bolling(0). Ráadásul ez volt az egyetlen eset a világon ahol 7 generáció élt együtt, illetve Augusta Bunge 109 évesen lett a legfiatalabb ősanya a világon. A 80-as évek végén megörökítettek róluk képet, fent van a neten, én nem tudom ide beszúrni, túl lassú a telefonom, de ha beütitek Augusta Bunge nevét, kiadja ezt a képet. Szerintem ez nagyszerű dolog hogy ilyen volt és meg lett örökítve.

júl. 21. 13:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Szóval menő, hogy egyre fiatalabbak szultek? Hát valóban nagyszerű.... Főleg az, amelyik 15 évesen szült.
júl. 21. 14:51
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Mi abban a nagyszerű dolog, hogy pl. az utolsó két leszármazott 18, illetve 15(!) évesen szült?

"ez volt az egyetlen eset a világon ahol 7 generáció élt együtt"

Mivel a fiatalon történő családalapítás pl. Afrikában és Ázsiában mindig is népszokás volt, ezt erősen kétlem, maximum ez az egyetlen eset, amely dokumentálva van.

júl. 21. 14:55
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Őszintén? Lesz4r0m.
júl. 21. 15:59
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

"109 évesen lett a legfiatalabb ősanya a világon"

Ez mit jelent amúgy? Félre ne értsd, 109 év nagyon magas kor, de mitől lett "ősanya"?

júl. 21. 16:06
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a nagyanya-dédanya-ükanya vonalon talált valami ilyet.
júl. 21. 16:07
 6/22 anonim ***** válasza:
65%
Szaporodni mindenki tud, ez nem teljesítmény, ilyen fatalon meg szerintem csak felelötlenség.
júl. 21. 16:24
 7/22 anonim ***** válasza:
23%

Az itt kommentelőknél hány generáció él? A mi családunkban jelenleg 3, napokon belül 4 lesz, de hogy ez a szám 5ig sem megy fel az tuti

Azért 9 nem semmi

júl. 21. 16:31
 8/22 anonim ***** válasza:
67%
Semmilyen véleményem nincs erről. Nem érdekel ez a család. Inkább élem az életemet a magam dolgaival.
júl. 21. 16:33
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
4-es: a rokonsági fok neve. 1.fok szülők, 2.fok nagyszülők, 3.fok dédszülők, 4.fokükszülők, 6.fok szépszülők, 7.fok ősszülők (és ezen felül már mindegyik az, nincs külön név rájuk)
júl. 21. 16:55
 10/22 anonim ***** válasza:
#9-es, köszi, ezt a 6. fokú megnevezést nem ismertem (illetve igen, csak az ősemberre asszociáltam belőle :) ) #4-es voltam.
júl. 21. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire egyedi, hogy 38 évesen nincs ,,semmim,,?

20 évesen elköltöztem otthonról. (Vidék) Felöltöztem a fővárosba, ott született egy fiam. Az apjával tönkrement a kapcsolatunk. Gyerektartást nem igen fizet. Egyedül maradtam a kisfiammal. Albérletben élünk, a hónap végén nem sok tartalék marad. Segítségem...

Szerintetek ha egy, a családba most beházasodó lány férjezett nevének egy a családban már létező ill. nagyon hasonló, egyedi nevet választ, az...

Pl. Kis Borbálát Vándori Béla veszi el. A lány Vándori Kis Borbála akar lenni. Viszont a családban van Vándori Borbála, akit nem kérdezett meg. Ez ok, nem ok?

Kedves szülők? Ti mit gondoltok a gyereketekről?

Szerintetek különleges, egyedi, valamiben nagyon jó és kitűnik a többiek közül, vagy éppen ellenkezőleg, a fiatok/lányotok is olyan, mint a korosztálya, nincs egyénisége, csak elvan, úgymond "12 egy tucat"?

Hol a határ egy váláshoz? Tudom egyedi, de mi az általános? Vagy én vagyok teljesen hülye?

Férjemmel 27 éve vagyunk együtt, 21 éve házasok. Gyerek, anyagiak rendben vannak, megcsalás szóba sem jön. Mégis elfutottunk egymás mellől. Ő otthon ül, munkahely van, de nincs karrier, nem lendületes-fiatalos. Én az ellenkezője. Nagyon szeretem a mai napig, de nem...

19 évesen költöznék? Egyedi eset. Felpontozlak.

19éves lány vagyok. A nyáron fogok összeköltözni a barátommal egy kis albérletben, valószínű egy lakótársunk is lesz, hogy könnyebben boldoguljunk. A lényeg, hogy szüleimmel nagyon rossz a viszonyom, úgy 3-4 éve nem beszélgettünk, csak amikor a nagyiéknál...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!