Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanàtok arra, hogy...

Mit mondanàtok arra, hogy valaki a tehénszaros, trágyás ruhát a szárítóra teszi???

Figyelt kérdés

Ez máshol is így működik?

És rá pakolja azokra ruhákra, amik össze vannak hajtogatva.

Más is falra mászna ettől vagy csak én?

2023. jan. 17. 04:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Fú de leüvölteném az illetőt. Eleve 2 mosógépem lenne így, ő csak mossa az ,,állatos" gépben ezeket. Szeretem az állatokat de ez így sok. Sőt a szárítóból is 2 kéne.
2023. jan. 17. 04:39
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Exférjem is rádobálta a levetett ruháit a szárítón lévőkre. Mondjuk azok nem voltak tehénszarosak, de na..Folyton azt éreztem, hogy ezzel a "gesztussal" a munkámat semmibe veszi.
2023. jan. 17. 04:40
 3/26 anonim ***** válasza:
98%
Miért nem mossa ki?
2023. jan. 17. 05:21
 4/26 anonim ***** válasza:
65%
Mondanám neki a rák egye ki a beled ha nem szeded azonnal le, micsoda trehány viselkedés ez? Vagy megfognám és az arcába dobnám a ruhát aztán ráparancsolnék, hogy azonnal mossa ki!!
2023. jan. 17. 05:26
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Várj, nem tudom elképzelni, hogy kerültem egy paraszttal egy házba?
2023. jan. 17. 05:34
 6/26 anonim ***** válasza:
79%

A szárítón tarolod az osszehajott, tiszta ruhakat?

Mondjuk én szólnék neki, hogy xy, legközelebb x helyre tedd a ruhád, mert a szárítón azok vannak, amiket mar kimostam. Igaz én alapból nem vagyok egy idegbeteg típus, plusz puffogas meg gyakorira való kérdés kiirasa helyett azzal kommunikalok, aki q problémát okozza.

2023. jan. 17. 06:17
 7/26 A kérdező kommentje:

6: nem a szárítón, mellette. És ezek kézzel mosható egyszer felvett darabok, amik nem koszosak, de kicsit ki kell öblíteni, mielőtt eltennéd, erre most tehénszar szagúk.

Már ezerszer el lett mondva, hogy a koszos, főleg trágyás, ruhákat, ne rakja a másik "eljárós" ruhárira, de mintha a falnak mondanád, pár hét és újra rá van pakolva, de szárítóra tenni összekent, vizes kabátot, gatyát... erre már nem tudok mit mondani.

2023. jan. 17. 06:33
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Válj el.
2023. jan. 17. 07:01
 9/26 anonim ***** válasza:
95%

És ki neked az a valaki?

A férjed? Mert akkor látszik mennyit érsz a szemébe. Vagy a fiad? Akkor viszont felvetődik a nevelés kérdése. Ha apád,akinél felnöttként együtt élsz,akkor meg költözés. Csak tippelgettem,de jó lenne tudni ki ez az igénytelen. Mert azzal,hogy mit szólnék hozzá,nem lennél kisegítve.

2023. jan. 17. 07:06
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha a sajátjára teszi, akkor ne izgasd magadat; majd felveszi úgy. Nem te fogsz bűzleni tőle.
2023. jan. 17. 07:06
1 2 3

További kérdések:

Ti hogyan tusoltok zárva van az ajtó?

Hallottam olyat a barátaim körébe hogy amikor tusolnak nincs zárva az ajtó, vagy esetleg tusolás közbe ha kell valakinek akkor be is megy….. tényleg van ilyen? Ha be is mennek, az nem kellemetlen hogy a én ott fürdök vagy tegyük fel borotválkozom a másik meg végzi a...

Nektek mennyire megszokott az otthoni meztelenkedés ?

Nálunk ez egyáltalán nincs meg, senki nem meztelenkedik… úgymond ez tabu nálunk….! Nálatok ez hogy működik?

Szerintetek hagyjam el a családom?

Itt az elköltözésre is gondolok, de inkább arra hogy megszakitsam velük a kapcsolatom. Ez az érzés úgy jött hogy a probléma szerintem én vagyok. Mindig én vagyok a vita központjában és nagyon sokszor megbántom öket. És ezt nem tudom kontrollálni, de legbelül ez nekem...

Bonyolult a helyzet. Kívülállótól rálátás?

Alaphelyzet: 4 vagyunk házasok. 36 vagyok, a nejem 26. Van 8 éves nevelt lány és van egy 3 éves közös fiúnk. 4:30 körül kelek a munka miatt 5-kor indulok, 15-re érek haza. 22-kor aludni megyek. A gond nem ezzel van. Hanem a gond ott kezdődik, hogy a feleségemet...

Kapuzárási pànik lehet vagy csak nàrcisztikus hajlam??

Sziasztok . Kíváncsiságból èrdeklődnèk nektek mi a vèlemènyetek erről a szituról: adott egy család 4 gyerek anya apa + szerető. A szerető annyira bekebelezte az apukát hogy még apuka a házba is költöztette. A 4 gyerekkel apuka nem foglalkozik + felesèggel se nagyon. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!