Mit mondanàtok arra, hogy valaki a tehénszaros, trágyás ruhát a szárítóra teszi???
Ez máshol is így működik?
És rá pakolja azokra ruhákra, amik össze vannak hajtogatva.
Más is falra mászna ettől vagy csak én?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A szárítón tarolod az osszehajott, tiszta ruhakat?
Mondjuk én szólnék neki, hogy xy, legközelebb x helyre tedd a ruhád, mert a szárítón azok vannak, amiket mar kimostam. Igaz én alapból nem vagyok egy idegbeteg típus, plusz puffogas meg gyakorira való kérdés kiirasa helyett azzal kommunikalok, aki q problémát okozza.
6: nem a szárítón, mellette. És ezek kézzel mosható egyszer felvett darabok, amik nem koszosak, de kicsit ki kell öblíteni, mielőtt eltennéd, erre most tehénszar szagúk.
Már ezerszer el lett mondva, hogy a koszos, főleg trágyás, ruhákat, ne rakja a másik "eljárós" ruhárira, de mintha a falnak mondanád, pár hét és újra rá van pakolva, de szárítóra tenni összekent, vizes kabátot, gatyát... erre már nem tudok mit mondani.

válasza:És ki neked az a valaki?
A férjed? Mert akkor látszik mennyit érsz a szemébe. Vagy a fiad? Akkor viszont felvetődik a nevelés kérdése. Ha apád,akinél felnöttként együtt élsz,akkor meg költözés. Csak tippelgettem,de jó lenne tudni ki ez az igénytelen. Mert azzal,hogy mit szólnék hozzá,nem lennél kisegítve.

válasza:További kérdések:
Hallottam olyat a barátaim körébe hogy amikor tusolnak nincs zárva az ajtó, vagy esetleg tusolás közbe ha kell valakinek akkor be is megy….. tényleg van ilyen? Ha be is mennek, az nem kellemetlen hogy a én ott fürdök vagy tegyük fel borotválkozom a másik meg végzi a...
Nálunk ez egyáltalán nincs meg, senki nem meztelenkedik… úgymond ez tabu nálunk….! Nálatok ez hogy működik?
Itt az elköltözésre is gondolok, de inkább arra hogy megszakitsam velük a kapcsolatom. Ez az érzés úgy jött hogy a probléma szerintem én vagyok. Mindig én vagyok a vita központjában és nagyon sokszor megbántom öket. És ezt nem tudom kontrollálni, de legbelül ez nekem...
Alaphelyzet: 4 vagyunk házasok. 36 vagyok, a nejem 26. Van 8 éves nevelt lány és van egy 3 éves közös fiúnk. 4:30 körül kelek a munka miatt 5-kor indulok, 15-re érek haza. 22-kor aludni megyek. A gond nem ezzel van. Hanem a gond ott kezdődik, hogy a feleségemet...
Sziasztok . Kíváncsiságból èrdeklődnèk nektek mi a vèlemènyetek erről a szituról: adott egy család 4 gyerek anya apa + szerető. A szerető annyira bekebelezte az apukát hogy még apuka a házba is költöztette. A 4 gyerekkel apuka nem foglalkozik + felesèggel se nagyon. A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!