Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt rossz emberek vagyunk?

Emiatt rossz emberek vagyunk?

Figyelt kérdés
A nagyapánk 90+ éves, lassan nem tudja ellátni magát. Világéletében rosszindulatú, agresszív, felelősséget hárító, mindenkit zaklató ember volt. Nem vagyunk hajlandóak emiatt ápolni, szeretnénk otthonba adni.
márc. 25. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha nekem ilyen nagyapám lenne, azzal sem foglalkoznék, hogy otthonba kerüljön. Csak mert előbb ő szexelt, akivel megcsinált egy gyereket, aki meg titeket, az unokának nem kötelessége vele foglalkozni, ha emberileg olyan hulladék volt, mint amit írsz.
márc. 25. 15:21
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
márc. 25. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Ki dönti el, hogy milyen emberek vagytok? Vagy csak megerősítést vársz, hogy neeeem, jó emberek vagytok, igazatok van?

Azt tesztek, amit jónak láttok, ráadásul olyan emberek is kerülnek otthonba, akik a légynek sem ártottak, de nem tudják őket ellátni.

márc. 25. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"szeretnénk otthonba adni."

Ez csak akkor lehetséges, ha ő beleegyezik. Vagy akkor, ha gondnokság alatt van.

márc. 25. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, de akármilyen rossz természetű a Papi, nem egy kabát, amit csak úgy beadtok a ruhatárba! Ha nincs gondnokság alatt, akkor erről ő dönt.

(Ahogy a 4-es is leírta)

márc. 25. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
márc. 25. 15:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbáljuk valahogy.
márc. 25. 15:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, az első által említett jelző adekvát. Szegény nagyanyánkat úgy szólította meg kevésbé szociálisan érzékeny napjain, hogy "az istn bsszn meg!". Négy éve ment el. Anyánk valamiért mégis szereti.
márc. 25. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Szereti anyád, mert az apja. Pszichológiailag aki bánt minket, ahhoz jobban ragaszkodunk, nem értem én sem miért, de rengeteg gyerek van ezzel így.

Én sem ápolnám a helyetekben. De otthonba csak akkor tudjátok tenni, ha ő beleegyezik, vagy leépül annyira, hogy nem tud maga döntést hozni!

márc. 25. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Öreganyám is hasonló. Ha nem megy otthonba majd, akkor csinál amit akar. Ennyi.

Ha gyámság alatt van, akkor gondozza az.

márc. 25. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!