Ha megjön a házzaság felbontási végzés papír akkor hogyan tovább?? Névváltoztatás tudom az anyakönyvezetőnél történik.
A személyes okmányokat hol tudom elintézni? Személyi igazolvány, lakcímkártya, tajkártya, elintézhető mind a 3a kormányhivatalba?
Tajkártyát, adókártyát hol tudok kérvényezni? Köszönöm a segítséget!
"A személyes okmányokat hol tudom elintézni? Személyi igazolvány, lakcímkártya, tajkártya, elintézhető mind a 3a kormányhivatalba?
Tajkártyát, adókártyát hol tudok kérvényezni? "
A sarki HÚSBOLTBAN.
ma 12:00
Tökéletesen egyetértek veled, de látom sokan nem így látják. Még hozzátenném: Nem csak házasodni de talán nem véletlenül válni is tudnak.
És tényleg nem értem, meg lehet sértődni: Valaki itt tud regisztrálni, tudja nyomkodni a laptopot vagy okos telefont de az a kérdése hogy hol kell egy igazolványt csináltatni??? Na ne már!
Elég sok minden változott az utóbbi évtizedekben. Nem is olyan régen még a rendőrségen csinálták a személyit, a többiért meg be kellett menni, ha változás volt az APEH-hoz (most már NAV), a TAJ kártyát már nem is tudom...
Szóval a Kormányablaknál mindent el tudsz intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!