Szerintetek az normális hogy a barátnőm akit elfogadtam 2 kislányával, ha majd szeretnénk sajat gyermeket akkor az en roma eredetu vezetéknevem nem engedné a kisgyerekunknek az indokból mert ezáltal masodrendu bánásmódban reszesulnenek az eletben???

Nem kell ám mindnekinek gyereket csinálni, akit megszeretsz, főleg nem olyannal, akivel ennyire nem egyeztek. Azt mondjuk nem értem, hogy ha ennyire viszolyog a cigányoktól, akkor miért áll össze eggyel is, legfőképpen meg miért csinált már eggyel két gyereket is...A név gond, de hogy a kölykökön kijönnek a vonások, az apjuk vére, meg hogy végtére is az apjuk is egy cigány, az nem baj, attól majd nem lesznek ők is egy sorban kezelve az összes többi c-vel? Ennyi esze van? Erre összáll mégeggyel? Nem a név itt a legfőbb gond, hanem ez az a molylepkényi agy, amivel éli az életét...
Keress magadnak olyan nőt, aki veled akar lenni, veled tervez, nem szégyell sem téged, sem a származásod, és vele alapítsd családot. Nem is értem, miért nem egyértelmű neked, hogy jobb, ha elkerülöd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!